UNA NOVA SETMANA ...

Ens empeny el dia a dia a continuar amb les nostres vides, a seguir amb la rutina diària que ens fa sentir segurs. Mai ens aturem a pensar que la mancanse d'una persona ens pugui fer trontollar tot el nostre "microcosmos", però quan succeeix ... continuem endavant sense voler assumir-ho, com si passés res... l'essència del cinisme de l'èsser humà amb tot allò que fa, la supervivència de l'èsser.

Com ha part de l'espècie humana no puc aturar-me, això em provoca una gran impotència i desconcert. A més a més, les dues "cabretes" no paren un minut i continuen provocant conflictes i desgavells a tota hora, alhora que m'arrenquen un petit somriure (que intento de totes les maneres possibles de dissimular) al emmirallar-me i recordar quan era petita. Com sempre els dic, tenen la capacitat innata d'embolicar-la ben embolicada !!

Total que després d'una setmana espantosa, el cap de setmana ha estat una mica de trànsit i de serenar-nos tots plegats. El llistat de coses a fer a casa és inacabable i tinc la necessitat forsosa d'assarenar-me i agafar les regnes de la casa. No he arribat el punt d'angoixa però si que m'he d'organitzar.

Tinc una pila de projectes d'scrap per fer, he intentat posar-me al dia amb el INTERCANVI DE GENER de la red social "PARAISO DEL PAPEL". He hagut de repetir 3 vegades la base del mini, i encara no he aconseguit que s'avinguin bé les peces. Espero que aquesta nit pugui posar-m'hi de valent i acabar-ho...
































Malgrat això, tenia feta de dies anteriors el RETO DE INSPIRACIÓN de la red social KDS (adjunto enllaç) i vaig aprofitar per publicar la meva proposta.

Com sempre vaig tant justa de material que he hagut de "fabricar" part dels guarniments: les papellones són de paper de diari, amb botons antics de la mare vaig fer una flor ,...






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes