ESTIUS PASSATS...

Hi ha moments en que em miro el Marçal i la Txell, i penso si per culpa del dia a dia m'estic oblidant de com els gaudia quan eren petits. Sembla que llavors tot era molt més fàcil, semblava que tenia més energia i més paciència per a dedicar-me a ells. 

També us he de dir que ara tenim moments en que els nostres caràcters s'enfroten i d'alguna manera intenten marcar el seu territori, cosa que a mi em treu de pullaguera ... i que per altre banda comprenc perquè recordo com les hi feia passar a la meva mare. I d'altres moments en que les seves ocurrències em fan esclatar un gran somriure, o quan tenen un bon dia i som capaços de compartir estones sense cridar o haber d'advertir-los.

Un moment d'aquests va ser tot demanant-nos que aquest any anèssim a passar un parell de dies al Delta de l'Ebre, els vaig proposar que ens ho pensariem sempre i quan ells cumplissin "les regles".

Ells ho tenien tant clar que anirien... que van començar a recordar com ho havien passat d'any anterior, i l'altre, i l'altre... fins que la Txell fins i tot recordava lo ve que s'ho va passar l'any estava en la panxa de la mare !!!!!!!
Aquesta ocurrència em va encantar !!!!




Hi em va recordar que no feia massa havia realitzat aquesta pàgina per al Repte 13 de la Marató 2º Aniversari de KDS, on Cristina ens proposava inspirar-nos en la paraula SUMMER.
Tenia tantes fotografies que faig introduir un mini album dins la mateixa pàgina.



{Scrapejant amb...}
PAPERS: Bazzill Basic, October Afternoon, Pink Paisley Kit Esencial Abril de KDS
DIE CUTS: K&Company

{Observa com...}
He realitzat les flors amb paper "reciclat" tinta amb glimmer mist Smooch SPRITZ purple, arruglem quan encara esta humit. En comptes d'un botó o un brad li he posat una flor de l'estampat del paper retallada.
Malgrat que s'observa bé en les flors hi han gotes de Glossy, tot simulant esquitxades de l'aigua.

1 comentaris:

Stella W ha dit...

gloria que buena idea la del mini incorporado!, supongo que lo que escribes es catalán...hmmm comprendo la mitad! ;(

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes