Maxi Album de GRADUACIO

Un altre mes que ens passa tot fugisser .... quasi sense adonar-nos em deixar enrera el temps de gaudir de les festes i l'esbarjo, l'estiu s'acabat i retornem tots a la "normalitat" !!! 

Aquest mes de vacances casolanes l'he aprofitat per a passar més estones scrapejant (amb els nens pel mig, però que hi farem !!), i és que la inspiració ha anat sorgint per sí sola... sense presses ni engoixes... hi havia temps per tot !!!


Aquest es un projecte que tenia pendent des fa un parell de mesos.

Es un Maxi Album amb les fotografies de la Gradució de la meva nebota, llicenciada en Psicopedagologia i orgull de tots nosaltres.

Em vaig pensar,  que el format maxi em seria molt més fàcil d'acabar i de combinar element, innocent de mí !!!!

Ha estat una feinada important i prou engoixant com per a no tornar-ho a provar en una temporadeta !!!

Ara bé, veure la seva cara quan ho va veure... val pagar la pena tot plegat !!


El maxi album segueix el mateix fil en totes les pàgines i el únic que trenca una mica és la combinació de diferents papers i transparències, que alhora ens serveix per a separar els apartats en què dividit aquest album.


Desde un principio plantee este trabajo como un maxi album, pensé que este formato seria mucho más fácil de acabar i de combinar ... muy lejos de lo que realmente me encontré !!
El maxi album sigue un mismo hilo en las páginas y lo único que rompe un poco es la combinación de diferentes papeles y transparencias, que a su vez sirve para separar los apartados en que se divide este album.







La transparència amb marc ens serveix com a portada de l'album, i com que ja és prou decorada m'he limitat a incloure-hi el títol de l'apartat .

La pàgina del darrera és també prou decorada, per això només he afegit unes papallones estampades i uns rub-ons en la fotografia.


La transparencia tiene un precioso marco que sirve de portada del album, y como es sufucientemente decorada me he limitado a ponerle el título de este apartado.

La pàgina posterior es también suficientemente decorada, por esos sólo he puesto unas mariposas de stamps y un rub-ons en la fotografia. 
















Aquest paper és preciosissim.. i ideal per a aquesta fotografia !!!

Vaig retallar l'estampat per a encabir-hi la fotografia i només vaig posar-hi uns embelliments en color neutre.





Este papel era tan precioso... ideal para esta fotografia, por eso solo recorté el estampado y puse unos detalles en neutro.




També podreu comprovar que hi han molts espais en buit per a que l'Ada pugui anar escrivint els seus pensaments i records del moment de la Graduació.




También podeis comprobar que hay muchos espacios vacios para que Ada pueda ir escriviendo sus pensamientos y recuerdos de su Graduación.



3 comentaris:

Ytzia A. Gómez ha dit...

Que álbum tan maravilloso, todos los detalles que tienen esta estupendo, escogiste muy bien la gama de color y como combinar los estampado.

Saludos.

http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com/

Tres somnis ha dit...

Quina passada, la teva nevoda segur que va flipar! Es veritat, fer un albúm tan gros es una feinada!!!
Petons

Anna ha dit...

L'Ada està estupenda. L'àlbum és preciós!!

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes