POC A POC ENS ARRIBA LA TARDOR

El temps es va refrescant i de mica en mica la tardor ens va avisant que ben aviat serà aquí, i contrariament al que tothom pensa... a mi m'encanta aquesta estació.
Us ho podeu creure, és quan gaudeixo més dels nens i de la familia, quan em passo més temps en el jardí i trastejant per casa fent feines.

Aquesta pàgina és un scraplift d'un disseny de Stepahnie Howell. 

Quan en un dels reptes de la Marató 2º Aniversari de KDS ens van proposar inspirar-nos amb la paraula ALEGRÍA, desaguida em va venir a la ment el somriu d'en Marçal, té un riure que li prové de dins, sincer i que es contagia.
(No puc evitar de somriu jo mateixa només en pensar en la seva rialla)

El curiós és que revisant les fotografies, em vaig adonar que quasi totes elles són a la tardor i/o al costat del seu padrí.



{Scrapejant amb...}
PAPERS: K & Company, Basic de Toga, Les Elucubrations de Séverine de Sultane (Kit Esencial Març KDS), Pocket Scraps de Heidi Grace Designs      
ABC: Basic Grey, Tiny Tips de Cosmo Cricket (Kit Esencial Abril KDS), Mini Market Stickers de Octuber Aftenoon (Kit Esencial Abril KDS)  



{Observa com...}

He aplicat la tecnica del gesso per a suavitzar l'estampat i el fons del paper de base.
En comptes de posar una cinta he tallat una tira una pliqueta ampla de tela coordinada y la enganxat arrugada, posant-hi a sobre una tira de paper coordinat per amargar per on l'engaxat.

Dels abecedaris sempre utilizem les mateixes lletres, i quan les hem de manester no en tenim... aquest és el cas: em mancava una A. La vaig imprimir sobre una cartulina fina en la que li vaig enganxar un full de diccionari vell. Després vaig envellir-ho una mica, ho retallem i apliquem Glossy. Que brillant com a plastificat i prou fort .

La fulla està realizada amb l'ajut d'una plantilla de Martha Stewart que et pots descarregar de la seva web. La vaig imprimir sobre un full de paper reciclar marró, només cal retallar, arrugar, aplicar Distress Ink Vintage Photo amb una espongeta.  En aquest cas els nervis de la fulla vaig aplicar glitter de DoodleBug de color verd poma. L'estrella està també realitzada a partir d'una plantilla de Martha Stewart, però en aquest cas no la vaig imprimir sobre la cartulin (per ser massa gruixuda i texturitzada) sinó que vaig fer-me una plantilla per a després dibuixar-la sobre la cartulina i retallar-la.

 

4 comentaris:

Ytzia A. Gómez ha dit...

Que te puedo decir, simplemente perfecta, no hay nada que no me haya gustado de tu LO tooooooooodo es una lindura y la técnica bien trabajada. Recuerda que en mi blog hay candy te invito.

Saludos.

http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com/

Yolanda ha dit...

A mi també m´encanta la tardor!!!!! i m´encanta la teva pàgina...plena de detalls, color i tècniques ...gràcies per compartir!!
Petó

Tres somnis ha dit...

Un munt de técniques!!! MOlt maca.
Petons

silvia ha dit...

hola! aquest raconet és pler de detalls tens un blog molt bonic.

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes