TEMPS DE TARDOR



Un altre dels treballs atrassats de la Maratón 2º Aniversario de KDS.... espero que aviat ens poguem posar al dia, jejjeeeee

Vaig fer aquest MA pensant en el temps que tant els nens com jo passem en la tardor al costat del meu pare ... és el temps que més ens agrada a tots plegats, podem sortir a passajar així que acabem de dinar doncs la calor ja ha amainat, aprofitem per anar a buscar mores, cassís i com no... BOLETS !!!!
Em fa una escalforeta el cor quan recordo com s'ho passa de bé en Marçal al costat de l'avi...




Vaig realizar aquest mini album en el que l'estructura és una carpeta (de les més senzilles... de les tendes de "xinos"). Alterada amb una capa de pintura blanca, y després li vaig aplicar color wash color Java y glimmer mist color Marró.

L'interior el vaig folrar amb paper estampat, alhora que vaig aprofitar que no m'arribava la largada del paper per a introduir una franja de paper que fa de butxaca.

En sí l'estructura interior del mini album album és molt senzilla, un full de 30 x 30 dividit en 4 parts iguals, que alhora m'han servit per a distribuir el que volia explicar en el MA.

(En aquest tipus de MA em sento més segura si tot segueix un mateix fil tematic, o sigui que els colors, l'estampat del paper i els guarniments em facin pensar en el tema del MA.)


En sí este MA es muy sencillo.
La base del MA és una carpeta de la "tienda de los chinos", alterada por supuesto con una capa de pintura acrilic blanca y aplicando colorwash de color Java y glimmer mist de color Old Lance. El interior lo forré con papel estampado, y aproveche que el largo del papel no era suficiente para poner un trozo de estampado diferente que nos servirà de bolsillo.
La estructura interior és aún más sencilla, una hoja de 30x30 plegada.
Con este tipo de MA me siento más segura cuando todos los elementos siguen un mismo hilo temático o sea, cuando los colores, estampados y embellecedores me sugieren el tema.


{Scrapejant amb...}

PAPERS: K & Company
ABC: October Afternoon i Jenny Bowlin del Kit Esencial de Abril
FLORS: Prima

{Observa com...}

FULLES DE PAPER KRAFT, realitzades amb l'ajut de plantilles de Martha Stewart que són imprimibles amb l'ordinador.

FLORS DE ROBA, seguint la tècnica de Danielle Flanders, i que també Mariaje va utilitzar amb paper de cuina en KDS.

JOURNALING AMB DIMO, falç DIMO... he utilitzat el servidor http://www.dafont.com/ per a descargar-me aquest tipus de lletra.

També vaig aprofitar restes de papel troquelat per a utilitzar-los de plantilles per a aplicar color-wash i glimmer mist.

Muchos de los embellecedores son de fabricación propia, he encontrado magnificas plantillas en foros como Martha Stewart, tutoriales en KDS y en el blog de Danielle Flanders, y soluciones con los ABC en http://www.dafont.com/




3 comentaris:

Tres somnis ha dit...

Que maco, has fet servir un munt de colors per donar textures!!!
Petons

Ytzia A. Gómez ha dit...

Muy lindo a miga, con muchas cosas y bien detallado todo.

Saludos.

http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com/

Mary ha dit...

¡Hola Gloria,

tienes unos trabajos preciosos! no sé cómo pudo pasar tenerte de amiga en el foro desde hace tanto pero no tenemos mucho contacto. Si tú lo deseas, podemos ser amigas de blog, seguimiento y comentarnos mutuamente. Te espero, que tengas una excelente semana, cariños!

http://www.amigasdelscrapbooking.blogspot.com/

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes