AQUESTES SETMANES HAN ESTAT ....

Després d'unes setmanes de desordre i fins i tot caòtic ... avui ha estat un dia mogut però amb el que aconseguit retornar tot al seu lloc, al menys per a una estona, jeejejjee

Tinc unes quantes coses soltes que fa temps volia compartir amb vosaltres:

TROSSETS  està ara en Facebook.
Ho he hagut de fer per tal de donar resposta a aquells amics que em demanaven poder tenir a l'abast targetes i minialbums per a poder-los regalar o simplement per poder-los adquirir per a ells.
Com que està dirigit a les amistats he pensat anar publicant-ho al mur i si us interessa us poseu en contacte amb mi per als detalls.
L'amistat és una cosa molt especial, per això el valor d'aquests treballs també seran especialment "reduits" per a que pugueu tenirlos.


TROSSETS ESTA AHORA EN FACEBOOK, Como respuesta a mis amistades que me pedían insistentemente poder tener mis tarjetas y minialbumes para poderlos regalar o simplemente para usarlos ellos mismos.
Como esta dirigido especialmente a mis amistades he ido publicando en el muro los trabajos que he puesto a su disposición, solicitad amistad y podréis ver más detalles.
La amistad es una cosa muy especial, por eso el valor de estos trabajos también serán especiales para que podáis tenerlos.

TROSSETS també té una botiga virtual a Etsy.
Arrel de la incoporació de TROSSETS  al Facebook, m'he animat a que també estigui a Etsy.
Etsy és un portal virtual on totes aquelles persones que fem artesania tenim l'oportunitat de posar-les a la venda.

TROSSETS TAMBIÉN TIENE UNA TIENDA VIRTUAL EN ETSY, a raíz de lo expuesto anteriormente, y entendiendo que no a todos nos agrada vincularnos con una página facebook, me he animado a que través de Etsy podáis también acceder a mis trabajos.

Un altre coseta  per acabar la setmana:

El blog candy que Agustina Yornet ha organitzat.
Val la pena que us passeu pel seu blog, aquesta noieta de tant sols 16 anys té un talent innat per l'scrap i la seva imaginació no té fi.

1 comentaris:

Mary ha dit...

¡Hola Gloria,

paso a dejarte un saludito, que tengas una linda semana. Veo en el post que ya están en lunes, nosotros en Argentina recién son las 9 de la noche del domingo.
Te dejo muchos cariños, que estés bien!

http://www.amigasdelscrapbooking.blogspot.com/

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes