HALLOWEEN amb retard

Amb retard i amb molta pena que així sigui... He estat només dedicada a la meva petitona...

A casa tot sembla que es precipiti cap al desastre (la Txell amb neumonia, el Marçal amb atacs d'ira o angoixa o ... i el Ramon i jo sobrepassats per aquesta situació) però sempre amb l'esperança que sapiguem reconduir-ho cap a millor.

Cal dir que per a nosaltres no es una tradició estranya, a casa sempre hi hagut un aiguabarreig de tradicions i aquesta n'és una.


Aprofitant el magnífic tutorial que PARAISO DE PAPEL ens va mostrar per a l'intercanvi de l'aniversari del foro, vaig realitzar aquest penjador.



L'interior és una targeta , està en blanc... a l'espera que la primera visita en aquest dia tant especial ens escrivís una bonica dedicatòria.



Com es va divertir la Txell estampant carabasses, gats i rap-penats  !!!!





Con retraso os muestro los trabajos que he realizado este mes. Deveis disculparme pero me he dedicado exclusivamente a mi pequeña, pues ha esta malita.

De hecho, he podido hacer algun trabajo gracias a ella... para distraerla  un poco nos hemos dedicado ha decorar la casa para Halloween.

Aprovechamos un maravilloso tutorial de PARAISO DE PAPEL para realizar un colgador de puerta, en su interior hay una targeta que esta en blanco... a la espera que la primera visita en este dia tan especial nos escriba una dedicatoria.

Que bien se lo pasó Txell, estampando a troche y moche fantastas, gatos negros y murcièlagos...







Tants dies ha donat per bastant... vam fer un cartell per a donar la benvinguda i quadre per a decorar la xemeneia.


En ambdós casos la base està pintada amb pintura acrílica negra, després li vam donar uns tocs amb gesso, pintura acrílica plata, pintura distress crackle verde, glimmer mist daurat i morat, pols d'embossing carbassa, verd i brillant...

En un moment donat la Txell es va cansar del cartell de la porta ,  va agafar una tela que aquell matí l'avi li havia comprat i va començar a pintar-la seguint una miqueta el cartell ... va ser tota una experiència veure la seva improvització !!! 
No va durar molt de temps, la veritat...  de seguida va reclamar que l'ajudés. 


Llavors ho vaig veure clar ... ella m'anava donant coses per posar i jo les anava col·locant. 
Ens ho vam passar pipa !!!






Tantos dias han dado por mucho, hicimos un cartel para colgar en la puerta y un cuadro para decorar la chimenea.

En los dos casos la base esta pintada con pintura acrílica negra, después solo dimos unas pasadas con geso, pintura acrílica plateada, pintura distress carckle verde, glimmer mirt dorado y morado, polvos de embossing calabaza, verde y brillante... 

Ya veis elementos sin ton ni son... enseguida Txell se cansó, por lo que le propuse que me fuera dando las cosas que a ella más le gustaban y la iriamos poniendo.


Fué un èxito rotundo !!!! Disfrutó tanto !!!



 





{Scrapejant amb ...}
PAPER:  7 Gypsies - Avignon Collection
STICKERS: Crate Paper - Restoration Collection
STAMPS: Prima




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes