AVANÇAMENT DEL KIT DE JUNY DE KDS

Sempre que veig l'avançament dels kits mensuals de KITS DE SOMNIS  tinc l'extranya sensació que no acabaré de trobarar-hi sensits als papers ....

Com ja he dit és una sensació, doncs un cop els rebo i començo a desplegar tot el seu contingut sobra la taula del despatx tot comença a tenir sentit...és fantàstic !!!!

Per aquest mes ens proposen uns papers de colors frescos i alhora brillants ... i d'estils ben diferents entre ells... veieu

 Aquests són els meus preferits

 Heu vist que estiuen... de segur que a la Txell li encaràn !!!!

Uno de rápido .... KDS celebra su 2º aniversario

Me tomo sólo unos minutos para colgar este post, estoy ajetreada intentando seguir el ritmo de las chicas de Kits de Somnis !!!!

Han organizado una MARATÓN, pero de verdad que es una maratón !!!!!

Os dejo un pequeño adelanto de mis trabajos con los que participado hasta hoy .


FILAETES


Desde muy pequeñito su devoción y pasión són las fiestas del pueblo en Beniarrés.
Es capaz de mostrarse paciente en el largo rato que esperamos a que vayan desfilando, ni  el calor ni el cansancio de estar de pié  hace que se queje ni una sola vez.... al menos durante el desfile, porque cuando acaba se nos va rápidamente a disfrutar de un "agualimón" bien fresquito !!!



{Scrapeando con...}
Papel de K&Company
Rub-ons de Pink Paisley y K&Company
Cinta de Doldlebug
ABC de Bo Bunny

 

FALERA GEGANTERA

 Después de unas quantas páginas dónde todo era MONOCROMATICO y verdaderamente muy sosas y simples... necesitava firmamente encontrarle el truco al color.

La solución la encontré en internet (como no !!!!). 

Me ha simplificado mucho las combinaciones al elaborar una plantilla... sólo con indicarle un color de base al "programilla" y el número de colores que quiero combinar, voilà !!!!!! 
A veces cojo como color base  uno de los colores del estampado del papel, o el color con el quiero pintar o estampar o, más frecuentemente por ser más sencillo para mí, uno de los colores de la fotografia ....como es este caso

(Aunque una vez puesta .... acabé combinando los papeles del kit y poca variación más.....)


Realmente con esta herramienta , hay un antes y un después en mis trabajos....
Soy consciente de la poca dificultad de este LOO, pero para mí en ese momento era más importante dominar la coordinación de colores y poco a poco ir introduciendo técnicas y elementos.

{Scrapeando con...}
Los papeles són de K &Company
ABC de Bo Bunny
Flores y Rub-Ons de Prima
Die-Cuts de felpa de Fancy Pants
Brads de Bazzy Basic

{Observa...}
He cosido un feston al corazón y he incorporado Brads a las flores.

Marató 2n aniversari KITS DE SOMNI..... 2n Repte TÈCNICA

En el segon repte de la Marató 2n aniversi de Kits de Somni  ens van proposar fer una pàgina o mini album seguint les tècniques que Jess ens anava indicant

Us puc dir molt sincerament que estat TRAUMÀTIC... 
En el taller de Mireia que vaig assitir mesos enrera vam utilitzar el gesso i el glimmer mist, i sincerament ja abans li tenia "por" però després de l'experiència (vaig embrutar-ho tot ... i no vaig aconseguir el resultat que es pretenia) no he aconseguit tornar-hi.....

Vaig entendre que l'objectiu era alterar completament el full de base que a obtenir un color i textura ben diferent . Però vaig observar que en la pàgina de Jess es podia veure a trosset els papers que havia transferit... i jo no havia manera que em quedés així

Vaig quedar a les 3.00 de la matinada plena de gesso, pintura i purpurina ... amb una pàgina amb un to BUFFFFFFFF molt i molt rar....

Però bé si havia arribat fins aquí .... Au!! a seguir.... i aquest és el resultat.

 

Marató 2n aniversari KITS DE SOMNI ..... 1r Repte: INSPIRACIÓ


KITS DE SOMNIS cumpleix 2 anys.... i jo em pensava que tenia un vagatge molt més llarg !! 
Mou a tanta gent que no m'havia parat a pensar que feia tant poquet SORPRENENT !!!!!
I coneixent a la Mireia no podria ser d'altre manera que celebrar-ho amb molta energia ....

La veritat és que m'he sorprés molt ... moltíssim doncs he estat molt enfainada amb la mainada, la feina i tot plegat.... total que no m'he pogut anar connectant i quan la final trobo una estoneta tranquil·la em trobo amb aquesta gran SORPRESA !!!! 

Cada dia ens proposen un repte.... avui toca REPTE D'INSPIRACIÓ

Ens proposen un disseny fet per Ali. És un disseny realitzat sobre un llenç de pintor, ple de  elements molt nous per mí i amb un resultat molt fresc. 
Bé, després d'estar una estoneta trastejant per casa vaig recordar que temps enrera vaig alterar un quadre que els nens havien fet en la classe de manualitats i vaig deixar a mitges per que no sabia seguir. 

Un cop recuperat vaig transferir uns fulls de diccionari del temps de la "kika",  una capa de gesso, uns tocs de glitter i vaig muntar la pàgina.  

 







Mini Album ..... 2º intento

En dia a dia de mi cotidiana vida me voy encontrando con personas que sin ellas saberlo van tomando una importancia. Son cositas muy simples, un pequeñísimo favor, un comentario, un pequeño obsequio,... cositas que hacen que aquel dia no sea tan horrible y vuelvas a creer que ahún no se extinguido la sociabilidad . Tenia pensado tener un detalle scrapero con ellas, pero primero queria hacer un par como prueba.... para ir teniendo más agilidad, jajajjajaja   
Este ha sido mi primer intento cogí como tutorial "MINI LA VIDA ES SUEÑO" de Cristina en la red social Paraiso del Papel 

La verdad que es muy simple .... pero muy "resultón".
La única complicación que tuve fué centrar las tapas con el resto del mini.



{Scrapeando con}
Papeles de K&Company, Bazzill Basic.
Rub-ons K&Company
Letreros de DS

{Observa}
La flores han sido realizadas con el mismo papel, un troquelador de EK Sucess en flor y en circulo 1 1/8" arrizado, y un poco de maña.
Tambien he utilizado el dooling para enmarcar y resaltar.
 

DESCOBRINT .......... LLANES

Passar uns dies amb la familia sense les preocupacions del dia a dia em fa retrovar l'autènticitat dels meus petits.
Les presses i tencions fan que oblidem i gaudim de les petites ocurrències i "trapelleries" dels nostres fills, i en el fons no veiem que són personetes amb el seu caràcter i les seves manies (com nosaltres).
Per això així que podem fugim a on més els agrada a la muntanya !!!! 
Una experiència viscuda a tope van ser les passades vacances d'estiu, vam passar uns dies a Asturies. Van descobir tantes i tantes coses que no paraven de preguntar fins a l'esgotament.
En aquesta fotografia en Marçal no entenia perquè en les cases hi havia una teuladeta en la porta d'entrada, per molt que li explicavem no hi havia manera.... fins que un ruixat de sobte ens va sorprendre... que millor explicació que un exemple !!!!!!!
Passat el ruixat no parava de posar-se sota de cada teuladeta, sweet!!!!!!!!!!

De fet és un scraplift de Jennifer McGuire, em van encantar la manera d'insertar els medallons entre les pàgines !!!!!

{ Scrappenjant amb ...}
Paper de K&Company
Flors de Prima
ABC de Bo Bunny
Cintes .... de l'avia

{Observa...}
Les papallones han estat retallades del paper K&Company i més tard alterades amb Glitter .
Les flors han estat alterades amb Distress vintange photo

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes