RETO PLANTILLA DE PARAISO DE PAPEL

Com cada mes he presentat la meva interpretació en el Reto Plantilla Mensual de PARAISO DE PAPEL.

Em sento molt cómode amb aquests tipus de reptes, em donen la seguretat suficient per anar introduint i experimentant amb tècniques noves i materials. Amb la plantilla ja venen resoltes la distribució i les proporcions dels elements que composen un LO, és ideal per a mí.

Aquest mes Mireia Sala ens va proposar una plantilla que a primera vista em va semblar una mica enrevessada, però que amb els papers que ella va emprar quedava genial.


Como cada mes me he presentado al Reto Plantilla Mensual de PARAISO DE PAPEL. Este tipo de retos son ideales para mi, la plantilla me proporciona la seguridad suficiente para ir introduciendo y incorporando nuevas técnicas y materiales. Las plantillas tienen resueltas las distribuciones y proporciones de los elementos que componen el LO, y yo puedo centrarme mejor.
Esta es la propuesta de Mireia Sala para este mes, me pareció muy liada pero con los papeles que empleó en su interpretación quedaba tan genial ...



Aquesta ha estat la meva interpretació, no tenia els papers Sultane com ens demanaven però vaig veure que la moltes de les participants tampoc i que ho havien resolt introduint més fotografies o retalls de papers coordinats. Això em va donar l'empenta suficient per provar amb retalls de papers estampats.

{Scrapejant amb...}
PAPERS: Cosmo Cricket, K & Company, Bo Bunny, Pebbles,
ABC: Doodlebug
STICKERS: Sassafraslas

{ Observa com...}

Al troquelat de les flors li ha realitzat un plec, primer arrisant els pètals en rodó cap a dins i més tard assenyalant un plec interior.
He aplicat gotes de Glossy en llocs puntuals de les flors i els mussols
He disposat el conjunt de flors a diferentes alçades amb foam autoadhesiu.



Al troquelado de las flores le he dado forma, primero arrizando hacia dentro los pétalos y luego he sesgado el pliegue interior.
He aplicado gotas de Glossy puntualmente en flores y buhos.
He dispuesto el conjunto de flores a diferentes alturas con ayuda de foam autoadhesivo.

ESENCIA DE VERANO

No hay nada más veraniego que las chanclas playeras !!!                                            Meritxell Ureña nos propueso esta imagen tan veraniega para el Reto 28 de la Maratón 2º Aniversario KDS... en mayo ????                 Seria que nos queria preparar para la llegada del verano... o bien que prontito llegaria las vacaciones, jejjejajjaja!!!!

Estaba claro que tenia que ser una de las fotografias que hubiera hecho Txell... cuando coge la cámara tiene tendencia a hacer fotos de los pies, de las manos, trozos de cara... 





{Scrapejant amb...}
PAPEL: K & Company
CHIPBOARD: Fancy Pants Biggest Flouristes
FLORES: Prima
SELLOS: Tampo{Maniak}de KDS y Technique Tusday
Cinta adhesiva de Pink Paisley


{Observa como...}
La mariposas estan realizadas estampando con tinta Colorbox y luego he aplicado embossing transparente. 
Las flores grandes las realizé siguiendo la misma tecnica que las mariposas pero en este caso apliqué tinta embossing y clear power.
He superpuesto las mariposas estampadas al troquelado.
También utilizé stickers, botones, flores y cintas que los compré en "tiendas de chinos", vale la pena ir pasandose por estos sitios hay cosas sorprendentes que podemos utilizar en el scrap.

 

Reto Inspiración de Junio de KITS DE SOMNI

Ya veis como poco a poquito voy actualizando mis publicaciones.

Durante muchos meses no he podido publicar a medida que iba finalizando mis proyectos ( por otra parte a algunos de ellos les faltaban los últimos retoques).

Pero unos dias de vacaciones en casa han servido para arreglar un poco este resorden. Vereis que ya hace unos dias que he ido publicando LO atrasados, esta tonica seguirá durante un part de meses. Por lo que iré intercalando los trabajos nuevos con los atrasados.

Ahora pues, avisados todos y ordenados mis trocitos .... vamos a por un trabajo atrasado muy especial !!!



En el Reto Inspiración Junio de KDS, Mariaje nos proponia una imagen de un gran sofà rojo en un ambiente muy delicado y fresco.

La imagen estaba muy lejos de lo que a mi me sugeria ese precioso sofà. 
Ese sofà me remontava a los domingos después de comer, en la sobremesa, delante de un buen café y la "coca" o pastel casero de la abuela, y la charla animada con sugerencias ridículas y graciosas. 

Lo que no tenia claro es que tubiera alguna fotografia de estos momentos, son tan distendidos que vale más no fotografiarlos !!!
Encontré esta, es muy especial... mi sobrino Oriol con 4-5 añitos (ahora tiene 14, ya!!!) con mi cuñado en la casa de Sant Pau.

Disfruté tanto scrapeandola..... serà una gran sorpresa cuando llegue el momento !!! 


{Scrapeando con...}
PAPEL:  Pink Paisley (Kit Esencial Abril de KDS),
ABC: Pink Paisley (Kit Esencial Abril de KDS)
JORNALING: October afternoon, Pink Paisley (Kit Esencial Abril de KDS)
RUB-ONS: October afternoon (Kit Esencial Abril de KDS)

Brads de Pink Paisley (Kit esencial Diciembre de KDS)
Cinta adhesiva de Pink Paisley  ( Kit esencial Abril de KDS) 
   



RECUERDOS


En el Reto 14 de la Maratón 2º Aniversario de KITS DE SOMNI, Alejandra nos propuso esta plantilla.

Realizé un mini (casi un micro) album en el que la plantilla se repite en la portada,  y en el interior he divido la plantilla para que ocupe dos páginas.

También substituí las nuves por unas flores recortadas del papel estampado, eran tan brillantes !!!

Esta plantilla aplicada a un mini album fué una gran idea. Durante el mes que duró la Maratón fuí acumulando muchos retales de papel y restos de ABC y embellecedores. Realizar este Mini Album me permitió ir aprovechandolos.




Falta incorporar las fotos de mi madre con todos los nietos.








PLANTILLA KDS .... Junio



Por razones inexplicables en Junio fuí muy trabajadora y la inspiración surgia sin más. Fue el mes ideal para avabar projectos que tenia a medias.

Puntualmente hice mi aportación en el Reto Plantilla de KITS DE SOMNIS, la plantilla propuesta por Alejandra en el mes de junio no me inspiró mucho de inicio pero surgió por si sola y fuí resolviendo las pequeñas dificultades pasito a pasito.



{Scrapeando con...}

PAPEL: K & Company, Pink Paisley (Kit Esencial Junio KDS), Cosmo Cricket (Kit Esencial Marzo KDS)
JOURNALING: Octuber Afternoon, Etiqueta Americana, Studio Calicco
CHIP BOARD: K&Company
FLORES:  Prima

{Observa como...}
 He superpuesto los papeles dando grosor al que hace de soporte de la fotografia con ajuda de un cartón de embalage y almohadillas 3D. Las etiquetas y tags estan dispuestos también en volumen.
Ha falta de ABC apropiado, he utilizado la impresión por ordenador sobre una cartulina finita. 
El interior de las flores estan realizadas con un troquel y los retales del papel utilizado.



AND DE WINNER IS....


Que orgullosa y ilusionada estoy....... he ganado el RETO PLANTILLA JUNIO DE KITS DE SOMNIS !!!

Tenia super claro que es lo que queria hacer... habia hecho estas fotos de improvisto en el jardin de casa unas semanas antes . Eran ideales para esta plantilla !!!
Además tenia este chipboard de Fancy Pants que ahún no habia ni abierto el embalaje ... parecia que todo venia rodado y disfruté tanto haciendola... 






{Scrapeando con...}

Cinta adhesiva de Pink Paisley del KIT ESENCIAL ABRIL de KDS
Chip Board de Fancy Pants



ESTIUS PASSATS...

Hi ha moments en que em miro el Marçal i la Txell, i penso si per culpa del dia a dia m'estic oblidant de com els gaudia quan eren petits. Sembla que llavors tot era molt més fàcil, semblava que tenia més energia i més paciència per a dedicar-me a ells. 

També us he de dir que ara tenim moments en que els nostres caràcters s'enfroten i d'alguna manera intenten marcar el seu territori, cosa que a mi em treu de pullaguera ... i que per altre banda comprenc perquè recordo com les hi feia passar a la meva mare. I d'altres moments en que les seves ocurrències em fan esclatar un gran somriure, o quan tenen un bon dia i som capaços de compartir estones sense cridar o haber d'advertir-los.

Un moment d'aquests va ser tot demanant-nos que aquest any anèssim a passar un parell de dies al Delta de l'Ebre, els vaig proposar que ens ho pensariem sempre i quan ells cumplissin "les regles".

Ells ho tenien tant clar que anirien... que van començar a recordar com ho havien passat d'any anterior, i l'altre, i l'altre... fins que la Txell fins i tot recordava lo ve que s'ho va passar l'any estava en la panxa de la mare !!!!!!!
Aquesta ocurrència em va encantar !!!!




Hi em va recordar que no feia massa havia realitzat aquesta pàgina per al Repte 13 de la Marató 2º Aniversari de KDS, on Cristina ens proposava inspirar-nos en la paraula SUMMER.
Tenia tantes fotografies que faig introduir un mini album dins la mateixa pàgina.



{Scrapejant amb...}
PAPERS: Bazzill Basic, October Afternoon, Pink Paisley Kit Esencial Abril de KDS
DIE CUTS: K&Company

{Observa com...}
He realitzat les flors amb paper "reciclat" tinta amb glimmer mist Smooch SPRITZ purple, arruglem quan encara esta humit. En comptes d'un botó o un brad li he posat una flor de l'estampat del paper retallada.
Malgrat que s'observa bé en les flors hi han gotes de Glossy, tot simulant esquitxades de l'aigua.

UNA IMATGE D'ESTIU... PER L'ESTIU


Quan els primers raigs de sol de l'estiu es fan instensos, em vesteixo les ulleres de sol. Deu ser que tinc els ulls clars,  a l'estiu es fan impressidibles les meves ulleres de sol, fosques i grosses.

Potser per a això tinc una gran imitadora, que ha manca de les seves ulleres (que les té però no trobem mai) agafa tant les meves com les del seu pare. No és la primera vegada que la veieu fent "moraries" amb unes ulleres posades... tampoc serà la última us ho ben asseguro.

Per això en veure la fotografia que ens proposava com a font d'inspiració la Linda en el Reto 3 de la Maratón 2º Aniversario de KDS, ho vaig tenir clariiiiiiiiiisssim !!!!

I de fet vaig gaudir molt fent-le, doncs feia pocs dies que habia vist una Guest Dessinger de Noel Mignon que habia fet una pàgina senzilla però encantadora, la vaig imprimir per a quan necessités una font d'inspiració.
Total que la meva proposta es un scraplipht d'un disseny de Stephanie Howell .


També és veritat que no vaig arribar a temps de presentar-ho, aquest cop la informàtica ens va fer passar una mala estona.


  
{ Scrapejant amb...}
PAPERS: Studio Calico Kit Esencial Marzo de KDS, SassafraLass, K&Company
ABC: October Afternoon

{Observa com...}
 M'agrada molt poder combinar diferents Abecedaris sobretot que contrastin. En aquest cas he utilitzat Mini Market Stickers i uns altres de vellut comprats als "Xinos".

També he substituït el paper per un retall de tela coordinada, en aquest cas és del Kit Esencial de Març de KIT DE SOMNIS.

He aplicat gotes de Color Wash Stream d'Airondack , si destapem aplicador i el sacsegem sobre el full obtindrem unes gotes més groses i separades.
Amb els retalls del paper que utlitzem podem fer embelliments i detalls, només ens calen troqueladors i una miqueta d'inspiració.

Un dia Especial

En el repte 25 de la Maratón 2º Aniversario KDS, Gemma ens proposava com a inspiració una fotografia d'una habitació on tot era blanc, transmitia tranquilitat i serenó.


No sé ben bé com ni perqué però vaig acabar triant primer aquesta combinació de papers flocats en blanc sobre un estampat blau cel i amb el fons color pedra.

Més tard vaig haver de decidir quin tipus de mini album realizava (comptant que només n'havia fet en el temps que duiem en la marató, la cosa es complicava !!!), però rastejant pels tutorials de KDS vaig trobar aquest format realitzat per Asun.

Va resultar ser molt fàcil i ràpid !!!
No dubto de tornar-ne a realitzar un més endavant .

Aquest mini album és en vertical y molt rígit per tal d'exposar-ho en sobretaula. 


{Scrapejant amb...}
PAPERS: K&Company, Jenny Bowlin, Bazzill Basic
RUB-ONS: Fancy Pants
ETIQUETES: Octubre Aftermoon
EMBELLICEMENTS: Botons de Suro de  Paisley

{Observa...}
Les flors de la portada estan realitzades amb els retalls dels papers realitzat, combinats amb d'altres; amb l'ajut d'un troquelador de flor (EKS Daisy punch) tallem varies flors, apliquem distress en les vores i procedim a plegar-ho, després només ens queda enganxar-les sobreposant-les.
 La  flor de l'interior està realizada també amb retalls de paper i amb l'ajut de 2 troqueladors de cercle de diferents mides; un cop tallades arruglem apliquem una mica de glimmer mist a gust, tornem a arrugar i cosim un botó. En aquest cas hi he posat un botó de perla folrat amb tela coordinada amb els papers.
Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes