Maxi Album de GRADUACIO

Un altre mes que ens passa tot fugisser .... quasi sense adonar-nos em deixar enrera el temps de gaudir de les festes i l'esbarjo, l'estiu s'acabat i retornem tots a la "normalitat" !!! 

Aquest mes de vacances casolanes l'he aprofitat per a passar més estones scrapejant (amb els nens pel mig, però que hi farem !!), i és que la inspiració ha anat sorgint per sí sola... sense presses ni engoixes... hi havia temps per tot !!!


Aquest es un projecte que tenia pendent des fa un parell de mesos.

Es un Maxi Album amb les fotografies de la Gradució de la meva nebota, llicenciada en Psicopedagologia i orgull de tots nosaltres.

Em vaig pensar,  que el format maxi em seria molt més fàcil d'acabar i de combinar element, innocent de mí !!!!

Ha estat una feinada important i prou engoixant com per a no tornar-ho a provar en una temporadeta !!!

Ara bé, veure la seva cara quan ho va veure... val pagar la pena tot plegat !!


El maxi album segueix el mateix fil en totes les pàgines i el únic que trenca una mica és la combinació de diferents papers i transparències, que alhora ens serveix per a separar els apartats en què dividit aquest album.


Desde un principio plantee este trabajo como un maxi album, pensé que este formato seria mucho más fácil de acabar i de combinar ... muy lejos de lo que realmente me encontré !!
El maxi album sigue un mismo hilo en las páginas y lo único que rompe un poco es la combinación de diferentes papeles y transparencias, que a su vez sirve para separar los apartados en que se divide este album.







La transparència amb marc ens serveix com a portada de l'album, i com que ja és prou decorada m'he limitat a incloure-hi el títol de l'apartat .

La pàgina del darrera és també prou decorada, per això només he afegit unes papallones estampades i uns rub-ons en la fotografia.


La transparencia tiene un precioso marco que sirve de portada del album, y como es sufucientemente decorada me he limitado a ponerle el título de este apartado.

La pàgina posterior es también suficientemente decorada, por esos sólo he puesto unas mariposas de stamps y un rub-ons en la fotografia. 
















Aquest paper és preciosissim.. i ideal per a aquesta fotografia !!!

Vaig retallar l'estampat per a encabir-hi la fotografia i només vaig posar-hi uns embelliments en color neutre.





Este papel era tan precioso... ideal para esta fotografia, por eso solo recorté el estampado y puse unos detalles en neutro.




També podreu comprovar que hi han molts espais en buit per a que l'Ada pugui anar escrivint els seus pensaments i records del moment de la Graduació.




También podeis comprobar que hay muchos espacios vacios para que Ada pueda ir escriviendo sus pensamientos y recuerdos de su Graduación.



Plantilla per a un targeta???

Divas in Recycling ens proposa mensualment uns quants reptes. 

En el repte Targetas aquest mes ens ha proposat realitzar-ne una a partir d'una plantilla .... com em podia resistir jo a una plantilla !! 

És la primera targeta que realitzo d'aquesta manera - de fet no sóc molt aficionada a les targetes - i com a bona novata he tingut els meus obstacles...

Divas in Recycling propone mensualmente diferentes retos. Uno de ellos es realizar una targeta y este mes nos han propuesto realizarla a partir de una plantilla...
Es la primera targeta que realizo para un reto (de hecho no soy muy aficionada a las targetas), pero al ser a través de plantilla no me he podido resistir 

{Scrapear amb ...}
PAPER: Bazzill Basic, K & Company
CHIP-BOARD: Lilly Bee
Glossy














































POC A POC ENS ARRIBA LA TARDOR

El temps es va refrescant i de mica en mica la tardor ens va avisant que ben aviat serà aquí, i contrariament al que tothom pensa... a mi m'encanta aquesta estació.
Us ho podeu creure, és quan gaudeixo més dels nens i de la familia, quan em passo més temps en el jardí i trastejant per casa fent feines.

Aquesta pàgina és un scraplift d'un disseny de Stepahnie Howell. 

Quan en un dels reptes de la Marató 2º Aniversari de KDS ens van proposar inspirar-nos amb la paraula ALEGRÍA, desaguida em va venir a la ment el somriu d'en Marçal, té un riure que li prové de dins, sincer i que es contagia.
(No puc evitar de somriu jo mateixa només en pensar en la seva rialla)

El curiós és que revisant les fotografies, em vaig adonar que quasi totes elles són a la tardor i/o al costat del seu padrí.



{Scrapejant amb...}
PAPERS: K & Company, Basic de Toga, Les Elucubrations de Séverine de Sultane (Kit Esencial Març KDS), Pocket Scraps de Heidi Grace Designs      
ABC: Basic Grey, Tiny Tips de Cosmo Cricket (Kit Esencial Abril KDS), Mini Market Stickers de Octuber Aftenoon (Kit Esencial Abril KDS)  



{Observa com...}

He aplicat la tecnica del gesso per a suavitzar l'estampat i el fons del paper de base.
En comptes de posar una cinta he tallat una tira una pliqueta ampla de tela coordinada y la enganxat arrugada, posant-hi a sobre una tira de paper coordinat per amargar per on l'engaxat.

Dels abecedaris sempre utilizem les mateixes lletres, i quan les hem de manester no en tenim... aquest és el cas: em mancava una A. La vaig imprimir sobre una cartulina fina en la que li vaig enganxar un full de diccionari vell. Després vaig envellir-ho una mica, ho retallem i apliquem Glossy. Que brillant com a plastificat i prou fort .

La fulla està realizada amb l'ajut d'una plantilla de Martha Stewart que et pots descarregar de la seva web. La vaig imprimir sobre un full de paper reciclar marró, només cal retallar, arrugar, aplicar Distress Ink Vintage Photo amb una espongeta.  En aquest cas els nervis de la fulla vaig aplicar glitter de DoodleBug de color verd poma. L'estrella està també realitzada a partir d'una plantilla de Martha Stewart, però en aquest cas no la vaig imprimir sobre la cartulin (per ser massa gruixuda i texturitzada) sinó que vaig fer-me una plantilla per a després dibuixar-la sobre la cartulina i retallar-la.

 

PEQUE-RECICLING

Cada vez que se acaban los cereales , el bote del cacao del desayuno, la caja de las galletas o de la pizza del domingo, se pelean por ella.

No hace mucho lleguó a casa  por arte de màgia una caja grandota (no sé quien la trajo, ni que contenia) en cuanto la vieron se pusieron los dos con ella, recortando, pegando, grapando... hasta el punto que les tube de pedir que se fueran a la mesa del jardín . Muy pronto se convirtió en una caja contenedora con mil ventanas y escondrijos, con  ayuda de vasos de papel y otras cajitas habian fabricado una especie de armario (que no aguantó mucho las idas y venidas de los dos).

Cuando los felicité Txell me dijo que habia hecho como yo... me extrañé y me explicó que yo también hago "cositas" con trozo de cartón y cosas que recupero como telas y botones.

Como son las cosas !!!
RECICLAR es SCRAP


Con este mismo concepto hicimos unas libretas destinadas a la lista de la compra, totalmente realizada con elementos reciclados. 
Las páginas interiores son recicladas de fotocopias, la contraportada retales de cartulina, la portada carton de una caja d'envio, y por descontado los adornos son retos de papel de scrap.

Ya veis reciclage en un totalidad !!!!




GAUDIM DE BONS MOMENTS AL COSTAT DELS AMICS


Fa temps quan vaig realitzar aquest Mini Album per a un repte de la Marató 2 Aniversari de KdS, el vaig plantejar per a regalar-lo a uns amics dels de debó. Justament passem moltes estones junts, doncs tant nosaltres com els nens ens trobem molt a gust amb ells.

En principi, va ser expressament realitzat seguint una tècnica que Mariaje  ens va ensenyar per a fer " flors " de Paper de cuina. Però com podeu comprovar, quan m'he posat amb tranquil.litat a acabar-lo... he suprimit aquest motiu i he col·locat aquells amb els que jo em sento més cómode.

Ja veieu que torno a utilitzar una estructura d'acordió per a un MA !!!!!
La veritat és que m'encanta aquest tipus de MA, és el que ens va ensenyar MARIONA CARDONA en un taller a Scrap, paper i Tisora, és ideal  per aprofitar retalls de Paper  i restes d'embelliments, a més a més la seva mida em permet  no extendre'm en les explicacions !!!



Cuando realicé este Mini Album para  un reto de la Maratón 2 Aniversario de KdS, lo  hice expresamente para regalarlo a unos amigos  en mayúsculas. Con ellos pasamos muchos ratos juntos, pués tanto nosotros como los niños estamos muy a gusto con ellos.
En un inicio fué expressamente realizado seguiendo una técnica que Mariaje nos enseñó para hacer " flores " de Papel de cocina. Pero como podèis comprobar, he suprimido "las flores" .
Ya veis que me encanta este tipo de MA en acordeón !!!!
Es el que nos enseñó MARIONA CARDONA en un taller a Scrap, paper i Tisoras, es ideal  para aprovechar retales de Papel  y restos de embellecedores.

 
{Scrapear amb ...}
PAPER : Sassafraslass , tarda d'octubre( abril Kit Essencial de KdS )
Stickers : Sassafraslass , Bunny Bo, Calico Studio ( Kit Essencial Marc de KdS )
RUBONS : Octubre a la tarda ( KEssencial és abril de KdS )
Jornaling : Octubre a la tarda ( abril Kit Essencial de KdS )



MINI ALBUM DE PRIMAVERA


Ja veieu... actualitzant i ensenyant els treballs que vaig acabant i pulint  !!!

Aquest és un altre treball de la Marató de 2n Aniversari de KdS .


Estic especialment orgullosa d'aquest treball; potser perquè va ser el primer MA que feia sense seguir un tutorial o potser perquè aquest cop tots els colors i estampat coordinen...


És ben senzill de realitzar, la seva estructura no és més que un acordió i després com a suport 2 tapes de cartulina gramada .



Este trabajo lo realizé para un reto de tècnica de la Maratón 2º Aniversario de KITS DE SOMNI. 
Estoy especialmente orgullosa de él, puesto que es el primer MA que realizo improvisando, sin ningún tutorial. 
La estructura es sencilla, pero a media que iba scrapeando iba cogiendo forma, todo coordinaba ... fué maravilloso.





{ Scrapejant amb ...}
PAPER : Studio Calico (Essencial Kit de Març KITS DE Sommi )
STAMPS : Mindy Alphas de Autumn Leaves
JOURNALING : Studio Calico (Essencial Kit de Març KITS DE Sommi )


{ Observa com ...}
Hi han guarniments realitzats amb els retalls del paper.
He utilitzat la técnica del dooling per a decorar els fulls del MA, en especial els que no són estampats.
He realizado las decoraciones con retales del papel utlitzado. También que aplicado dooling para reforzar las páginas del MA, en especial las que no estan estampadas.
 

BLOG CANDY .... de Olga Clemencia

Os escribo brevemente para anunciaros el Blog Candy de Olga Clemencia.
Habiamos coincidido en algunos retos de KITS DE SOMNI y de DIVAS IN RECICLING, pero nunca me habia pasado por su blog para ver con detenimientos sus trabajos.
La verdad que ahora que he estado trasteando en él , me he quedado asombra como un mismo trabajo puede derivar en un resultado tan maravilloso.

FELICIDADES OLGA !!!!

PLANTILLA + RETO INSPIRACIÓN de KDS .... agost

Com ve sabeu tinc una dèria especial per a les plantilles, em són tan fàcils d'interpretar que no em puc resistir a presentar-me un mes darrera l'altre !!

Aquesta plantilla és la proposada per Alejandra en el RETO PLANTILLA MENSUAL  de KITS DE SOMNI en el mes d'agost, dóna tant de joc que amb aquesta plantilla podria realitzar un àlbum senser...

I com que uns dies de relax a casa, no deixen de ser dies de neteja i d'acabar feinetes atrassades... vaig pensar que podria unir 2 reptes en un sól treball.

Aquesta és la meva proposta per RETO PLANTILLA MENSUAL d'Alejandra i RETO INSPIRACIÓN de Mariaje.



Ja sabéis que tengo predilección por las plantillas, para mí son muy faciles de interpretar.
La plantilla propuesta por Alejandra en el RETO PLANTILLA MENSUAL de KITS DE SOMNI en el mes de agosto, da mucho juego... con esta plantilla podria realitzar un album entero...

Este mes han surgido tantas cosas que pensé que podria unir 2 retos en un solo trabajo...
Esta es mi propuesta para el RETO PLANTILLA MENSUAL de Alejandra y el RETO INSPIRACIÓN de Mariaje.

{Scrapear amb...}

PAPER:  Basic Grey, K & Company
ABC:   (Kit Esencial Febrero KITS DE SOMNI)


{Observa com...}
Podem realitzar guarniments reciclant materials com botons, suros, diaris, cartrons... les estrelles estan realitzades recuperant aquests materials. 
Amb aquesta mateixa "filosofia" podem donar més vida als ABC, ens estalviarem haber de comprar ABC per a falta de vocals... 

Podemos reciclar materiales para realizar embellecedores, observa las estrellas estan realizadas de 4 materiales diferentes.
Podemos substituir el papel por tela.
Podemos reutilizar restos de ABC sin necesidad de comprar unos nuevos por falta de un par de letras.

PETITS ARTISTES...

Per que no improvisar !!!
Provar materials  i disposicions sense pensar ... sense seguir res més que el que t'inspira la fotografia ...
De vegades surgeixen coses ben horribles, però d'altres vegades no estan tant malament com per a llençar-les a les escombreries, ejjejeeeee




El que més grinyola d'aquesta pàgina ( i que si trobés la forma ho canviaria ràpidament ) és el núvol que vaig utilitzar de journaling ... ara m'adono que tampoc calia escriure'l !!!

El que volia mostrar-vos amb aquest LO és una tècnica realitzada sobre FOAM que pudeu veure a NOEL MIGNON

Jo l'he aplicat sobre aquest ABC, que vaig comprar als "xinos" i que no tinia molta gràcia, en comptes de donar-li una "textura" els he deformat .



Por que no improvisar ... ver que surge... sin pensar en plantillas ....
Todas las veces que lo he provado han surgido terribles desastres.... pero esta vez es lo suficientemente potable como para poder mostrarlo.

Sobre todo lo que queria enseñar con este LO es una técnica realitada sobre FOAM que vi en NOEL MIGNON . (pincha el link y verás el video)

Yo lo he aplicado sobre el ABC, lo compré en los "xinos" y no tenia mucha gracia... yo en vez de darle "textura" los he deformado.

MOLT I MOLT FELIÇ ....



Aquest mes de mitges vacances .... on a podia invedir a estones "el meu racó" i escampar materials i paper a doll... 

Aquest mes de mitges vacances ... on he GAUDIT i EXPERIMENTAT  l'scrap sense preses...



KITS DE SOMNIS ha premiat la meva proposta de la plantilla de la revista. 







M'ho vaig passar tant bé fent aquesta pàgina !!!! 
Al principi tenia els meus dubtes (per a variar), no tinc per costum utilizar un paper estampat de base doncs em costa molt conviar-lo i acabo desgraciant la pagina...  però un cop vaig plantejar les fotografies la resta d'elements van anar sorgint per si sols. Va ser fantàstic !!!!



Estoy muy ilusionada, este mes KITS DE SOMNIS ha premiado mi propuesta de la plantilla de la revista.
Me lo pasé en grande realizando este LO !!! Al principio tenia mis dudas (como siempre), puesto no suelo utilizar como base un  papel estamdo puesto que me cuesta horrores combinar los demás elementos.... pero una vez planteé las fotografias encima del papel, la inspiración fué surgiendo por sí sola.







{Scrapejant amb...}
PAPER: Basic Grey, Sassafralass (Kit Esencial julio KDS),  
ABC:  
STICKERS: Sassafralass 

 




{Observa com...}

Quan ens manca ABC sempre poden recórrer a l'ordinador per a imprimir-ho; en aquest cas  he imprés una part del títol  en cardstock blanc i he aplicat glimmer mist vainilla i distress blue-jeans . L'altre part del títol està realitzada en 3D, posem l'ABC sobre una transparència.

També podem "reciclar" stickers que ja em utilitzat ... (ben aviat us ho mostraré)

Cuando nos faltan ABC podemos recurrir al ordenador i imprimir; en este caso imprimí una parte del título en cardstock blanca, luego apliqué glimmer mist vainilla i distress blue-jeans. La otra parte del título está realizada en 3D, disponiendo el ABC sobre una transparencia.


DIVAS IN RECYCLING en agost

Aquest és el segon mes que presento una proposta en l'apartat de Plantilles de DIVAS IN RECYCLING, el repte en sí està en presentar treballs de tots els apartats... però suposo que encara no estic preparada!!!                                                                                                                  Este es el segundo mes que presento una propuesta en el apartado de Plantillas de DIVAS IN RECYCLING, el reto es presentar trabajos en todos los apartados del foro ... pero creo que ahún no estoy preparada !!!!

La plantilla em va semblar pressiosa, però la vaig deixar uns dies aparcada doncs no sabia com resoldre els semicercles dels costats, finalment em va arribar l'inspiració !!!


{Scrapejant amb...}
PAPERS: Pebbles, Basic Bazzill.
ABC: Bo Bunny
STICKERS: Bo Bunny, Togga



{Observa com....}

El principal problema que he tingut ha estat resaltar alguns elements que amb l'estampat del fons no es veien prou. Per això quasi tots estan posats en 3D amb foam o bé els he cosit per a resaltar-los.

Els semicercles laterals de la plantilla els vaig solventar amb uns stickers de parantesis que alhora em serveixen per a donar més protagonisme al títol.

 Aquellos elementos que no destacaban especialmente con el fondo del papel, los he pegado con almohadillas de foam, o bien los he cosido para darles más protagonismo. 
Los semicirculos de la plantilla (que tantos quebraderos de cabezas me han traido) los solucioné con 2 sticks de parentesis que a su vez enfatizan el título.


DOLÇ PASTISSET


SWEETIE PIE ..... Quin qualificadiu més meravellós !!!
Dolç, delicat, divertit... els pots emprà en tantes persones i moments com l'imaginació t'arribi.


Fa molt de temps que vaig realitzar aquesta targeta o micro album, doncs voldria incorporar-li una petita fotografia en el centre del interior. 
Ara resta a l'espera d'una bona ocasió per a ser regalada.



REUTILIZANDO PAPELES Y TRADICIONES


Amb El Gran Temps acumulat que Llegiu la versió de retalls ... o deixalles, jejejee

Una Gran Solució paràgraf desfer de Tots trossets de paper, adhesius soltes, retalls de tela Reptes i de cinta o cordill , és realitzar targetes .

És veritat que en aquest país no s'estila res anar regalant targetes esdeveniments quotidians paràgraf, Però en la meva estada a l'era d'Estudis Holanda Molt targeta normal Una Acompanyar a les Nacions Unides regalet o paràgraf Simplement agrair o amistat Celebrar una, sempre em va semblar Gran ONU i Detall Em va sorprendre que tots ho veuran .


després bé, em vaig proposar fer el mateix ... This targeta FUE L' Acompanyament de les Nacions Unides pastís de xocolata Que portem una Un sopar a casa d'amics UNS .

Va ser una grata sorpresa veure com els agrada Aquest detall. Assegurança Que repetim L'Experiència ...
Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes