TALLER AMB MIREIA CARBONELL

Aquest estiu vaig assistir a un magnífic taller de Mireia Carbonell de KITS DE SOMNI a Vilanova , el motiu del taller era mostrar-nos l'aplicació de tampons de fons .

La veritat és que vaig "chalar" aplicant les pintures i els segells. Però sobretot pel bon ambient que les companyes del taller, amb el bon fer de Mireia i Alicia el temps passa volant... us ho puc ben assegurar que a totes ens hagués agradat quedar-nos molt més temps amb elles scrapejant !!!






El suport del MA és una carpeta i a dins hi van 3 minialbums, un és desplegable en acordió ,  l'altre esta enquadernat com un block de notes i l'últim és un MA aparisat  que va enganxat a la portada del MA tipus "block de notes".





Ja ho veieu, a l'esquerra MA acordió
                   a la dreta davant  MA apaisat 
                   a la dreta al fons MA enquadernat



PLANTILLA KDS .... Setembre

Un altre mes presento la meva proposta per a la plantilla de la revista de KITS DE SOMNI ... i un mes més ha estat sel·lecionada com a guanyadora!!!!!

Us pot semblar una mica egocèntric (i de segur que ho és) però ja espero mes darrera mes que en la revista sorti una proposta meva. Em fa moltíssima il·lusió !!


Aquesta pàgina la vaig realitzar seguint les tècniques que Mireia ens va mostrar en el taller de Vilanova del mes de setembre, i amb la meva última adquisició... un troquelador de papallona de Martha Stewart.


Un mes más me he presentado al Reto Plantilla de la Revista de KITS DE SOMNI .... i este mes también han seleccionado mi plantilla como ganadora !!!!
Seguro que os parece egocentrismo... pero ya espero ver en la revista mi propuesta publicada, me hace tantísima ilusión !!!!
Esta pàgina la he realizado con las técnicas que Mireia nos enseñó en el taller que impartió en Vilanova en el mes de septiembre, y com mi última adquisició ... un troquelador de mariposa de Martha Stewart.

PRIMER ALTERAT

No sé molt bé d'on vaig treure l'idea, però em venia molt de gust fer alguna coseta que no fós ni un LO ni un Mini Àlbum.

Aquest projecte em va semblar ideal per a mostrar a tothom com de bé s'ho van passar el meus petits en el viatge que vam fer l'any passat a Asturies.




La base està feta de cartró d'una caixa d'embalatge, li he aplicat una capa de gesso i després l'he folrat amb restes de paper coordinat.

La resta són flors fabricades per mí, i restes de materials que tenia per casa (cintes tapapunts d'un llençol vell, pedretes de vidre que venien de guarniment en una planta que no ha sobreviscut a l'estiu, restes de chipboard del ABC...)

Potser la única cosa que no és de recicling... és la papallona que la vaig comprar al CARREFOUR en la campanya escolar.


La base està hecha de cartón de una caja de embalage, le he aplicada una capa de gesso y luego lo he forrado con restos de papel coordinado.
El resto de los embellecedores son flores hechas por mí, restos de journaling un poco alterados y materiales que tenia por casa olvidados (cinta de una sábana vieja, piedras que tenia una planta que no ha sobrevido al verano, restos de chipboard de un ABC también alterados, ...)
La única cosa que no está reciclada es la mariposa,; la adquirí en el CARREFOUR durante la campanya escolar.

Propostes per DIVAS IN RECICLING ...

Targeta de Inspiración Targetas
El mes de setembre ha estat ben estrany... no us podria dir ben bé el perquè, tampoc un motiu exacta, però ara que ja s'ha acabat es la sensació que tinc. No vull semblar pessimista, i he reconèixer que la nostra vida poc a poquet es va arreglant i tornem a la tranquilitat suficient per a gaudir dels nens.


Suposo que tot plegat es causada pel retorn a la monotonia, malgrat que tenia unes ganes enormes... ens està costant una miqueta agafar el ritme !!!!


Ara que he estat molt treballadora .... i he fet uns quants treballs de DIVAS IN RECYCLING .




Este mes de septiembre ha sido muy raro... no podría decir el porqué, pero ahora que ha acabado el balance no es ni bueno ni malo... simplemente raro !
Ahún así, he estado bastante trabajadora ... de scrap, en casa todo anda un poco manga por hombro. Me esta costando mucho coger el ritmo !!!

Estos son los trabajos que he presentado a DIVAS IN RECYCLING. 



Tags de Tècnicas


En l'apartat de Plantilles, vaig presentar aquesta pàgina. Va estar bastants dies apartada en un racó, em vaig encallar en acabar la distribució dels paper. Ben bé em pensava que no presentaria cap treball ... fins que vam estar amb una amiga navegant pels blogs d'scraperes americanes i van veure que utilizavem molt el molinets de vent. 

Si us he de ser sincera no n'havia fet mai !!!!!!!!!!!!!!

Plantilla Mensual

En el apartado de plantillas presenté esta página. Estuvo muchos dias arrinconada, no sabia de ninguna manera como seguir una vez dispuestos los papeles. Un cop más y no presento ningun trabajo... hasta que navegando con una amiga por blogs de scraperas americans nos dimos cuenta que muchas de ellas utilizaban molinillos de viento en sus trabajos.
Sinceramente nunca había hecho molinillos en mi vida !!!!!!!!! 


DIES D'ESTIU


Un MA realitzat amb un sòl full ?????

Es possible realitzar-ho a partir d'un tutorial sensacional que Yolanda ens va mostrar a PARAISO DE PAPEL.

És tant senzill de realitzar que sembla impossible... però no feu com jo que tant que m'he aficionat al 3D he aplicat molt adhesiu de foam i el resultat ha estat una miqueta boterut!!!


Es posible realizar un MA con un sola hoja, Yolanda lo mostró en un tutorial de PARAISO DE PAPEL. Es tan fácil realizarlo que parece imposible... pero no hagais como yo , puse demasiadas almohadillas de foam y su resultado ha sido demansiado abultado !!!


La primera pàgina he realitzat un marc a mà (dooling) i he marcat el  disseny que continuaré aplicant en tot el MA , ja veieu que m'han donat pels cercles i els botons...
La següent és on he posat la primera fotografia, que és doble ... la mateixa fotografia sobreposada l'una damunt de l'altre, per a que destaquessin l'he desgastat (distressing). He continuat amb els mateixos guarniments i només he incorporat unes anotacions de DIMO (imprés amb l'ordinador)
 
La primera página la he hecho con un marco realizado a mano (dooling), también he marcado el diseño que continuarà en todo el MA, circulitos y botones...
La siguiente tiene la foto superpuesta la misma, una encima de la otra, y para que destaquen más he aplicado distressing a los margenes.
 

Les anotacions de les fotos les he realitzat amb fals DIMO .... és una font descarregada de la web DAFONT.
Encara que tot el MA segueix el mateix fil ornamental, cada pàgina té un element particular.
També he aprofitat tots els retalls i restes d'embelliments per a incorporar-los al MA.



Las anotaciones de las fotos estan realizadas con DIMO falso... o sea, impresas con fuente descargada de la web DAFONT.
Aunque todo el MA tiene el mismo hilo ornamental, cada página tiene un elemento particular. También he aprovechado retales y restos de stickers para incorporarlos en el MA.


{Scrapear amb...}
PAPER: Pebbles
STICKERS: K & Company
BRADS-EYETS : Doodlebug

TEMPS DE TARDOR



Un altre dels treballs atrassats de la Maratón 2º Aniversario de KDS.... espero que aviat ens poguem posar al dia, jejjeeeee

Vaig fer aquest MA pensant en el temps que tant els nens com jo passem en la tardor al costat del meu pare ... és el temps que més ens agrada a tots plegats, podem sortir a passajar així que acabem de dinar doncs la calor ja ha amainat, aprofitem per anar a buscar mores, cassís i com no... BOLETS !!!!
Em fa una escalforeta el cor quan recordo com s'ho passa de bé en Marçal al costat de l'avi...




Vaig realizar aquest mini album en el que l'estructura és una carpeta (de les més senzilles... de les tendes de "xinos"). Alterada amb una capa de pintura blanca, y després li vaig aplicar color wash color Java y glimmer mist color Marró.

L'interior el vaig folrar amb paper estampat, alhora que vaig aprofitar que no m'arribava la largada del paper per a introduir una franja de paper que fa de butxaca.

En sí l'estructura interior del mini album album és molt senzilla, un full de 30 x 30 dividit en 4 parts iguals, que alhora m'han servit per a distribuir el que volia explicar en el MA.

(En aquest tipus de MA em sento més segura si tot segueix un mateix fil tematic, o sigui que els colors, l'estampat del paper i els guarniments em facin pensar en el tema del MA.)


En sí este MA es muy sencillo.
La base del MA és una carpeta de la "tienda de los chinos", alterada por supuesto con una capa de pintura acrilic blanca y aplicando colorwash de color Java y glimmer mist de color Old Lance. El interior lo forré con papel estampado, y aproveche que el largo del papel no era suficiente para poner un trozo de estampado diferente que nos servirà de bolsillo.
La estructura interior és aún más sencilla, una hoja de 30x30 plegada.
Con este tipo de MA me siento más segura cuando todos los elementos siguen un mismo hilo temático o sea, cuando los colores, estampados y embellecedores me sugieren el tema.


{Scrapejant amb...}

PAPERS: K & Company
ABC: October Afternoon i Jenny Bowlin del Kit Esencial de Abril
FLORS: Prima

{Observa com...}

FULLES DE PAPER KRAFT, realitzades amb l'ajut de plantilles de Martha Stewart que són imprimibles amb l'ordinador.

FLORS DE ROBA, seguint la tècnica de Danielle Flanders, i que també Mariaje va utilitzar amb paper de cuina en KDS.

JOURNALING AMB DIMO, falç DIMO... he utilitzat el servidor http://www.dafont.com/ per a descargar-me aquest tipus de lletra.

També vaig aprofitar restes de papel troquelat per a utilitzar-los de plantilles per a aplicar color-wash i glimmer mist.

Muchos de los embellecedores son de fabricación propia, he encontrado magnificas plantillas en foros como Martha Stewart, tutoriales en KDS y en el blog de Danielle Flanders, y soluciones con los ABC en http://www.dafont.com/




Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes