RECEPTES DE FAMILIA

Des de Nadal que tenia pendent aquest treball... amb l'orgullosa que em sento d'ell i no he tingut temps (o no tingut cap suficient ;D)
Un regal ben especial per a l'Ada, un receptari. 
Però no un Receptari qualsevol ... la mare és molt cuinetes i deu ser per tradició o per fascinació que jo també, potser per això de fa molt i molt de temps que vaig anar recopilant les receptes de tot allò que cuinava ella i més tard ho vaig fer extensible a totes les "mames" i àvies amb les que anat compartint estones de gaudi.
Ja veieu que he fet un MA on hi han les receptes (que són fitxes d'oficina) i per altre banda una capseta on guardar el Receptari, així és més fàcil tenir-ho a mà sense que s'ompli de pols
El Receptari és de la mida exacta de les fitxes d'oficina. Les tapes i el llom estan realitzat amb cartró de gramatge folrat amb canvas en la portada i contraportada , i amb paper en el llom i tapes interiors.
Ja veieu que en comptes d'argolles d'enquadernar he utilitzat cintes de satí (em va semblar que li seria més fàcil si volia incorporar més receptes).
en l'interior vaig posar uns separadors per a separar les receptes per  ingredients.

Pel que fa a la capsa, no deixa de res una capsa de fusta dels "xinos" folrada amb els papers i stickers coordinats del Receptari. Només li vaig aplicar una capa de gesso per tal d'unificar i suavitzar el color de la fusta.



Ya veis que regalito tan especial para Ada, un libro de recetas familiares. 
El planteamiento para realizarlo fué sencillo puesto tenia prèviamente las recetas en fitxas de oficina, y por lo tanto realicé un MA de la medida de las recetas. 
El Recetario lo planteé como un MA de tapas dura forradas de canvas y papel estampado y en vez de encuadernadores utilizé cintas. Para completar hice una cajita de madera que alteré para que coordinara con el Recetario, así puede guardar el recetario en la cocina sin que se ensucie.


{ Supplies }
 Kit BasicGrey - Nook and Pantry Collection

3 comentaris:

Ytzia A. Gómez ha dit...

Pues te quedó precioso!!! así todas la recetas tendrán un solo lugar y más ordenada.

Saludos.

http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com

Carol ha dit...

Ohhh!!!
M'agrada molt. La meva mare també es una gran coinera i te receptes de sa mare i de s'avia. Mira no es mala idea fer un recopilatori i posar-les totes juntes per la meva filla que en pens serà ella la que seguirà les seves pases, perque lo que es jo, no m'agrada sa cuina.
Precios Glòria.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a totes dues, em fa especial il·lusió que us hagi agradat tant aquest treball.

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes