Experimentant ACOLORIR AMB LLAPIS DE COLORS

Un cop començada la sèria d'EXPERIMENTANT m'he posat a buscar molta més informació i tutorials.
Sense cap dubte que el canal de YouTube de HERO ARTS és una font inesgotable de tècniques i d'inspiració.
Us pot semblar mentida però fins i tot el gest d'acolorir un dibuix requereix d'una tècnica, o és voleu que semblin acolorits per un nens de primària ?????


Sheri Carroll, provadora oficial d'HERO ARTS, ens mostra com donar volum i remarcar els detalls amb una variada gama de colors de fusta.


Us puc ben dir que des de petita m'ha encantat pintar, em passava hores i hores amb llibretes de dibuixos acolorint sense parar.... deu ser que el pare també es passava forces estones amb les plumilles i els olis !!!!
Un dels dibuixos que més m'agradaven eren els de Precious Moments i els de Petters Rabbit. Com que en aquella època no teniem forma de tenir-los en llibres d'acolorir, el pare no deixava passar l'ocasió per a comprar-me els contes i després els dibuixava en un full blanc per a que jo els donés color; tot i que en moltes ocasions em corregia el traç o la combinació de colors... cosa que em feia enrabiar de tal manera que deixava el dibuix per quan ell no hi fós. 


Potser que això m'agradat tant tornar a acolorir les nines per a fer .... en principi una sola targeta però em reservo unes altres que he pintat per a fer un projecte ben especial que tinc en ment....

2 comentaris:

Ytzia A. Gómez ha dit...

A mi me encanta dibujar con los lapices de colores y te quedó excelente.

Saludos.

http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com/

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes