FELIÇ AMB PETITES COSES ...

Quan em van encarregar aquest treball, la interessada em va demanar de veure'ns per a xerrar del que volia ... com sempre vaig portar varies mostres, i en mig de la conversa, el cafetó y els meus treballs, em va deixar anar "JO SÓC FELIÇ AMB LES PETITES COSES QUE M'ENVOLTEN"

Sorprenentment em va copsar que una persona amb el seu carisme i potència em digués això... però així era, aquella era l'essència del seu ser, de la seva vida. I aquesta havia de ser l'essència de les targetes d'agraiment i els obsequis de la seva festa d'aniversari.

FELIÇ ANIVERSARI  ................. !!!!!!!!!!


SWEET BIRTHDAY


Aquesta és una de les proves realitzades pel taller d'SCRAPTERAPIA PARTY (un cap de setmana meravellós acompanyades per la millor companyia).
Ja veieu molt de nena, oi ?????

Vaig passar-li una cinta tot al voltant per a lligar-la ...com tota prova no era del tot exacte i no encaixava del tot bé ... però això és scrap !!!


Amb aquest treball participo dels següents reptes :
-  My heart Pieces Digital # Anythings Goes 
-  Digi Doodle Shop's Challenge # 125 - Anythings goes 
-  Magnolia-licious Highlites # 09 2012 - Anythings But a Card
-  Forever Friends Monthly Challenge # September - Ribbon


{ Card Recipe ...}
Papers :  Pebbles Design , Tim Holtz Basics
Stamps : Magnolia Butterfly Whishes Collection-Tilda with hawaii flower
(Stamp cedido en el intercanvio Scrapterapia Party)




PETONS DE XOCOLATA

Es tant fàcil i ràpides de fer aquestes targetes que no em cansaria mai de fer-ne'n... una i una altre, i moltes més , jejjejejeejjeee
En aquest cas el paper que he utilitzat era tant "xulo" que l'he posat per tot arreu, i en comptes d'utilitzar decoració he retallat els cup-cakes per a que tot ens coordinés .
Amb aquesta tarjeta participo dels següents reptes :
-    Cupcake Craftroom challenge # September - Pretty Pastels
-    Ladybug Crafts challenge # Firts - Anythings Goes
-    Unique Craftters Challenge # September - Anything goes

{ Card Recipe ...}
Paper : Basic Grey, K and Company, Basic Bazzill


ETS ÚNIC

Tant aviat com he vist aquest digi-stamp no m'he resistit a realitzar una targeta , he aprofitat que tenia uns reptes pendents que m'encaixaven molt bé amb el dibuix ... però de segur que si no hagués estat així també l'hagués fet !!!
En cuanto he visto este digi-stamp no me he resistido a realizar una tarjeta , he aprovechado que tenía unos retos pendientes que coordinaban bien con el dibujo ... pero seguro que si no hubiese sido así también la hubiera hecho!!! 

Amb aquest treball participo dels següents reptes :
Con este trabajo participo de los siguientes retos :

{ Materials ...}
Papers :  Pebbles Designs, Karen Fosters, Basic Grey
Sliekje digi Stamps

PREPARANT UNA PARTY

Com passen els dies, els mesos, els anys ..... 
Al desembre farà 9 anys !!!
Però com al desembre fa massa fred per estar per fora el jardí i me les hauria d'enginyar per a que no em destrossin la casa ... farem la party abans de començar l'escola (atés que el dia 8 de setembre és el seu Sant) i així aprofitarem la piscina i el jardí.
Aquestes són les invitacions per les nenes de la classe.

Este año la peque nos cumple 9 años, pero aunque nació en diciembre, la party la haremos antes de empezar el cole coincidiendo con su santo , así aprovechamos el jardín i la piscina.
Estas son las invitaciones para la niñas de la clase; la base es un "sobre" abierto, dentro va la invitación impresa en papel de Cosmo Cricket.

Amb aquests treballs participo dels següents reptes :
-    Divas by Design Challenge # For a child
-    Simply Magnolia # Anythings Goes challenge


{ Materials ... }
Papers : October Afternoon, Karen Kaiser Crafts.

{ Trucs ... }
Tinc gran varietat de Magnolies i stamps en general gràcies a intercanvis i regals d'altres scraperes, mireu l'enllaç i veureu com ho fem 
Tengo gran variedad de Magnolias y Stamps similiares gracias a intercambios y regalos de otras scraperas , mirad el enlace de como conseguirlo

També ens podem ajudar dels recursos digitals ... imprimint els papers de digi-scrap o baixant-nos-els de web de freebies 
También nos podemos ayudar de los recursos digitales ... imprimiendo papeles de digi-scrap o freebies (ojo solo utilizadlos en pequeños trabajo y que sean "perecederos" puesto el brillo i los colores se deterioran en un par de semanas)
Tot i això només els hem d'utilitzar en petits treballs que sapiguem que tindran una "vida" molt curta ... la tinta d'impresora és cara i en poques setmanes perdrà la brillantó i els colors.



TARGETA INVITACIÓ NOCES DE PLATA

Aquestes targetes són un encàrrec molt especial, la celebració de les Noces de Plata sempre és un moment molt especial .... 25 anys de casat !!!
A més a més, en aquest cas els celebrants no en saben res, els seus fills són els que ho organitzen i es clar tot ha de ser perfecte !!


Ja veieu que l'estructura és ben senzilla però  havia d'incloure un espai prou gran per a que poguessin posar les indicacions de com i on assistir a la festa.
Per això em vaig dedicar a que la portada fos el punt on posar els detalls justs per a que quedés ben bonica i elegant. 
 Estas tarjetas son para invitar a las Bodas de Plata ... este es momento muy especial para cualquier matrimonio y en este caso los celebrantes no saben nada !!!
Son sus hijos quienes lo organizan todo y por lo tanto debe estar todo perfecto.
Su estructura es bastante sencilla puesto tenia que tener un espacio generoso para las indicaciones para asistir a la fiesta. 
Los detalles de la portada es la parte mas generosa en detalles y lo que hace tan bella esta targeta.
These cards are for inviting to the Silver wedding celebration… 
This card has a simple structure because it neet to have a generous space where to put the indications to attend the celebration. 
For that reason all the details estan in the cover, and the result is an elegant and beautiful card.


Ces cartes sont pour inviter à la célébration de Mariages d'Argent … 
Cette carte a une structure simple parce qu'elle avait besoin d'avoir un espace abondant où mettre les indications pour assister à la conclusion.
Pour cette raison tous les détails sont dans le portail, et le résultat est une carte élégante et belle.



{Material ...}
Papers :  K& Company, Basic Bazzill
Stamps :  CON SAL Y PIMIENTA 
Pack "Sant Jordi"  y "Sant Joan"

ÉS UN NOI !!!

Ara que Scrapterapia Party ja el tenim a sobre us mostro una de les cosetes que estem preparant per a propers tallers.
Ahora que Scrapterapia Party está a la vuelta de la esquina, os muestro uno de los trabajos que estamos preparando para próximo talleres.


Amb aquest treballs participo en els següents reptes:
With these works I participate in the following challenges :
Avec ces travaux je participe aux défis suivants :
-     Addicted to Stamps Challenges # 3 - Make your Mark






{ Materials ...}
Papers :  October Afternoon, Basic Grey
Markers : Spectrum Noir (Set Turquoise, Browns) , Letraset Promarkers ( Set Blend Green, Blend Blue ), Copic - Ciao (Set manga 6)

Sliekje digi Stamps

MULTIPLICANDO STAMPS


Hoy quería mostraros una manera de sacar más partido a nuestros stamps.

Al menos a mí me pasa, que tengo predilección por algunos pero no siempre me encajan en las medidas de mis trabajos... o simplemente tienen tanto trote que empiezan a estampar distorsionado.





















Bueno pues necesitamos  hojas de papel vegetal y tinta "Stan-Oz" o tipo archival ... o sea de secado rápido.









Estampamos de manera ordenada ... más que nada para dejar margenes suficientes .

Ja veis ahora que los tenemos estampados podemos ampliar o reducir en fotocopias directamente sobre la cartulina o papel que queramos .... y para las más "apañás" escanear en formato .jpg para tenerlas digitalizadas.



También es una manera económica de realizar un detalle a una scrapera, de hecho este será el intercambio de SCRAPTERAPIA PARTY .

Espero que os haya ayudado ..... besitos !!!!

SENSE PARAULES, NOMÉS .... CREATIVITAT

Cada dia em costa més expressar-me, la desesperança comença a minar-me... no es la paraula més adequada... diriem el cansanci d'un corre endavant sense saber bé cap a on anem ... això, estic cansada de tirar del carro sense més.

Quin missatge més desolador per a deixar en un blog... per això només cal deixar el post SENSE PARAULES, deixar pas a la CREATIVITAT ..



Cada día me cuesta más expresarme, el cansancio de un correr hacia  adelante sin saber donde llegar... debe ser cansancio de tirar del carro sin más ... Un mensaje desalentador como estos tiempos que vivimos, por lo tanto vale la pena dejar el post sin palabras, dejaremos paso a la CREATIVIDAD.



Amb aquest treball participo en els següents reptes:
Whit this words, I participed in these challengers : 

Sketch and Stach #Challenge 95
Southern Girls Challenge #52 All About the Flora 
Cupcake Craft Challenge #208 Photo colour inspiration


{ Materials ...}
Papers: K & Company.
Embellshiments : DoodleBug Desing, Prima
Stamps: Sattured Canary.

SCRAPTERAPIA ESTA DE CUMPLEAÑOS



Os esperamos el fin de semana del 15 - 16 de septiembre !!!
SCRAPTERAPIA PARTY 

Toda la información en 





PELDAÑO A PELDAÑO

En el mes de junio fue el cumple de Mar "Chimos", le preparé una targetita para que la recibiera ese día ... aunque el servicio no cumplió ... 
Era mi primera tarjeta "escalera", fue una gozada hacerla ... ahora me toca repetirla mil veces más para me salga con los ojos cerrados !!!



In the month of June was Mar Chimo's birthday , and I prepared a card for which had received that day ... although the service did not meet ...
It was my first card "ladder" was a joy to do it ... now I have to repeat it a thousand times to leave me alone!

Au mois de Juin, c'était l'anniversaire de Mar "Chimos" J'ai préparé une carte pour sa présentation ce jour-là ... bien que le service ne répondait pas ...
C'était ma première carte "échelle" C'était un plaisir de le faire ... maintenant, je dois le répéter mille fois me laisser seule!





{Materiales ...}
Papeles:  Basic Bazzill, Pebbles, G.C.D Studios
Embellecedores: Prima, DoobleBugs

{Observa ...}
El medallón con inscripción ... está realizado con el ordenador, con la herramienta de WordArt del Word.

La figuras ... son dibujos para colorear que puedes encontrar en la red solo debes reducirlos o guardarlos en jpg, estos son de Precious Moments.

Con este trabajo participo de los siguientes retos :

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes