VESPRES A LA FRESCA

En els capvespres d'estiu, quan el sol cau i la calor va afluixant tot deixant que el ventet tevi entri dins les cases, m'agrada sortir a la terrassa i posar-me mans a l'scrap !!!
Es clar que els dies de cada dia és impossible... però quines ganes tinc de que arribin les vacances i passar-me els vespres a la fresca !!!
Ara de moment m'he hagut de conformar en el pont llarg de Sant Joan ( malgrat que no he estat bé de salut, el solet del migdia em reconfortava, tot el contrari que la resta de la familia) i he pogut fer unes llibretes senzilles i molt divertides .


CAPSA PER A CUMPLE

Aquesta capsa d'origami és tant senzilla i ràpia de fet que no m'encansaria de fer-ne una darrera una altre.


En aquesta ocasió n'he fet una per a encabir-hi unes galetes decorades amb motius d'aniversari.

El paper és tant decorat que no m'ha calgut gaires coses més ... un cup cake troquelada de la Big Shot és la peça central .
Espero que us agradi !!!!

Targeta Portafotos pel bateig del Pol



Aquesta targeta ha estat un encàrrec fet a mida pel bateig del Pol. Quan va nèixer ja va tenir el seu primer àlbum que era fet per mi ... ara que els seus pares han decidit batejar-lo han pensat en que fos tant especial i bonic com ell .

Tenien clar que volien posar una fotografia del Pol i que fos un recordatori que pugués estar a la vista com un portaretrat ... crec que la millor opció ha estat aquesta targeta easel.


Un dia tant especial es mereixia un detall especial ... aquest petit digi-stamps de Bella MO pintats a mà van ser decissius ;) 
 De segur que lluirà maravellosament a casa de tots els seus familiars. 

 Avui participo d'aquest reptes ;) ;)


LADY ANNE CHALLENGE # June


Esta es mi propuesta para el reto de Lady Anne Challenge para el mes de junio. 
El reto versaba sobre el tema "De puertas a fuera"... serà que vivimos en plena naturaleza que me entusiasmó este digi-stamp del patrocinador de este mes.















This is my proposal for the challenge of Lady Anne Challenge for the month of June.
The challenge dealt with the theme "doors off" ... Will we live in the countryside that excited me this digi-stamp the sponsor of this month.

ESPERANT QUE EL TEMPS CANVII

Mentrestant esperem que canvïi el temps i vingui per fi l'estiuet, mentrestant esperem que la situació econòmica canvïi, mentrestant esperem que als nostres fills canvïin la manera de veure el futur, mentrestant esperem que el mon canvïi.... em consolo fent alguns treballs d'scrap .


Un cop més, els meus treballs són el reflex del meu ser .


Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes