MEMORIE NOTE

Prácticas libretas para llebar en el bolso y tener a mano en culaquier momento, sea para la recordar encargos, la lista de la compra o apuntar cositas inspiradoras... yo siempre llevo una, pero la mía es enorme comparada con estas.





LOVE




CORAZÓN VIAJERO

Viajar es un sentimiento , una necesidad y el mejor regalo !!!
Una maxi tarjeta desplegable con un bolsillo para los billetes de embarque es el mejor marco para regalar una escapidita y tener sus recuerdos bien guardaditos.

Amb aquesta targeta participo dels següents reptes:


{ Materiales ...}
Papel : Papermania, My Mind's Eyes, Recollections 
Stickers: October Afternoon 
Stamps: Penny Black (serie Digital)

VORA EL FOC

Quan el fred apreta, res més reconfortant que seure's al sofà davant del foc terra... tapats amb una flaçada ben calentona... 
Temps de fred és temps de estar a casa recuperant temps de jocs, cafetons i familia !!!

No m'ha semblat res millor idea escalfar uns regalets pels amics amb aquestes capsetes !!!

 



TÉ Y CONFIDENCIAS

Reunir-nos en una cafeteria, envoltada d'olors de café i tés, i amb bona companyia és un plan al que no em podria resistir.

Sobretot quan és amb aquestes noies que fa tant de temps que no veig en persona... hi han tantes coses que explicar-nos, tantes coses que han canviat, tantes preguntes y respostes !!!!
Sé no tindrem tant de temps com el que necessitariem, que aquest passarà tant ràpid que en l'acomiat tindrem aquell sentiment tant extrany d'emoció, alegria i enyorança ....

Deu ser per això que quan he arribat a casa, i tot pensant amb aquesta estona y les he trobat a faltar tant ... que he pensat que podría fer-lis unes capsetes per a té y enviar-lis ... será una bona sorpresa.

Ara que ja les han rebut ja us puc mostrar-vos-les !!!!

DE PORTES ENDINS

Tinc moltes coses a fer i molts projectes embastats, estic saturada i no puc acomplir amb els objectius que he imposat .
Estic desatanent moltes de les obligacions, també dels compromisos que he adquirit ... espero passar aquest mes i reconduir la nostra vida ... 

Us podeu trobar post de projectes atrassats i d'altres que ni tant sols tenen 4 lletres per a explicar ...Mentrestant us demano paciència !!!

Avui però us puc mostrar molt ràpidament un dels treballs que he realitzat de mostra per a una celebració.



Ja ho veieu es una capsa amb forma de porció de pastís... moltes juntes formaran un pastís molt especial. 




{ Material }
Papers : K&Company, S.E.I., My Mind's Eyes, Papermania

MI OTRA PASIÓN

Me encanta cocinar, es mi otra pasión. No me cuesta esfuerzo ponerme entre pucheros... no me agobio si no tengo previsto para cenar , abro la nevera y con lo que haya me apaño ... gozo recuperando recetas de mi madre, de amigos , e incluso de recetarios antiguos comprados en los mercadillos de usado.

Pensando en ello me dí cuenta que no las tengo sobre papel ... sólo unas cuantas están en fichas dentro de una caja ... creo que llegó el momento de juntar mis dos pasiones y hacerme un recetario en condiciones.

Sencillito para que sea práctico de tener en la cocina y que tenga espacio para escribir .... que os parece este ?????


Realizado a partir de una libreta típica del cole, pero con mi toque scrap ;) ;)

Los separadores en principio los queria hacer con tabs .... pero la verdad es que al sobresalir de las páginas me pareció que seria fácil que se rompieran .


Sí, también habría podido recortar las páginas ... pero estoy de un vago !!!!! 
Para que enganyarse ... cada dia me apetece acabar antes mis trabajos.


 

COSINT BOTONS

La mare m'ha insistit molt per a que li fés targeta a una amiga seva que és modista i per problemes de salut deixará de cosir "professionalment".
M'ho ha dit mil i una vegada .. però no tenia la inspiració molt en forma ...





Però finalment regirant i endreçant el taller vaig trobar aquest petit tambor de brodar, i recordava haver vist algun treball on el feien servir ... vaig  pensar que me'n podría sortit prou bé amb un alterat, no sense haber de desfer-la  mil i una vegada !!!!

Només espero que els sigui a elles de grat ... ni tant sols m'he esperat a veure que en pensava la mare ... 
Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes