LA VIDA PASSA

Revisant i actualitzant el blog m'he adonat que nos us havia penjat les fotografies de l'album que vàrem fer en un taller ara fa 1 any !!!! 


Es mol senzill de realitzar, la base són 2 sobres de correus ... dels normals que emprem per a enviar o rebre factures, jejjejee






TEMPS DE VEREMA

Deu ser aquesta preciosa comarca repleta de natura i de paisatges de conreu , que ens fa sentir l'arribada de cada estació com un moment molt especial...
Aquests mesos són de treball i de neguit... la meitat de la comarca està de verema ( i l'altre meitat s'incorpora a l'escola i a la feina diària) 
Als nens els encanta veure els tractors amb el remolc curull de raïm, l'olor àcida dels botims i com de la premsa del celler surt el most.

A mi em queda poc temps per esbarjos i tranquilitat ... però sempre puc trobar uns instants per improvisar petits detalls que no em portin més de 20 minuts. 
Com ara aquesta targeta pocket que aboca al canvi de color de les fulles dels ceps i els arbres



PRIMER DIA DE TARDOR ... REPRENEM LA RUTINA

Avui, primer dia de tardor.

Avui, que portem una setmana d'escola i anem reprenent la rutina del dia a dia.

Avui, que ja he posat ordre a tant de caos ... m'he adonat que tinc molts projectes que no us he publicats, d'altres que han estat abandonats aquest estiu, d'altres que vuldria dur a terme i d'altres que m'he compromés de fer . 

Ben aviat reprendrem els tallers, tindreu a la vostra disposició nous tutorials, estrenarem una secció nova per a trobar la inspiració. 

Però també deixaré d'estar entre setmana, de moment,  a la vostra disposició en el taller i el mercats i fires els deixaré aparcats.

Tot això, ho aniré fent poc a poc, molt paulatinament ... però sempre podeu trobar-me per email o al facebook. 

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes