EL PETIT TALLER

CONSULTES i TUTORIES les tardes de DIVENDRES.
Envía'ns un missatge i t'estarem esperant !!!
trossetsscrapbooking@gmail.com 

*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-**-*-*-*-**-*-**-*-*-**-*-*-**-*-*-**-*-**-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

CALENDARI DE TALLERS 
Les places dels tallers són limitades. 
Podeu pre-reservar la vostra assistencia a qualsevol d'ells si us interessa, això tindrà preferència i restarà pendent de confirmació el dia l'obertura d'inscripcions.

Adreça del PETIT TALLER:
camí de l'esglesia número 3 de Sant Martí Sarroca
carrer peatonal paral·lel al carrer de pujada al Castell

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


Qué és l'scrapbooking ????

L'scrapbook és el terme anglès per a definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografíes.
Guardem records, retalls de diari, retalls de paper dels regals d'aniversarI, les entrades del museu ... amb tot això estem duient a terme l'scrapbooking.L'Scrapbook o Scrapbooking consisteix  en multitut de processos creatius como retallar i enganxar per a crear una composició de memories i records a través de les nostres fotografies. Partint de les fotografías, se revaloritzen els records amb guarniments de tot tipus (enganxines, botons, cintes, papers especials, flors, fils i cintes …).

Practicar Scrapbooking és practicar al mateix temps multitud d'altres manualitats tan diverses com l'estampació i l'encunyament, i de totes les dificultats que van des de la més senzilla com el simple retall de figures fins a la més complicada com el repussat. 

Tanmateix, l'ús d'unes o d'altres depèn en gran part del resultat final que es busca (simple o sofisticat) i dels materials dels que es disposa.
  Però mai no s'ha d'oblidar que el realment important són les fotografies i, per tant, aquestes han de ser les protagonistes de l'àlbum i la història que es vulgui explicar. En definitiva l'estil ha d'estar acord amb la nostre personalitat i  gust personal ... a de dir qui i com som.L ' Scrapbooking es tant amplia com l'avast de la nostra imaginació,  pel que no hem de menysprear d'utilitzar cap tipus de material. De fet, es diu que aquells que són més creatius són els que són capaços d'estalviar en la compra de materials, l''únic requeriment a acomplir és emprar materials lliures d'àcid per a prevenir el deteriorament de les fotografies.

La creativitat en l'Scrapbooking ha arribat a la targeteria, els llibres de viatges, diaris o Journals, recordatoris, decoració de la llar .... i no cal dir que la combinació de tècniques i materials són infinites.


Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes