Mini Vacances


Quin cap de setmana més llarg !!!!

Teniem en projecte marxar aquests dies a gaudir de la muntanya amb els nens, però en l'últim moment tot es va torcer y ja no ens va venir de gust. Vàrem pensar que pudríem aprofitar per a anar fent cosetes de la llista ... d'aquella llista que sempre té cosetes per reparar, netejar i solventar!!

Total que les intencions eren molt bones, però només eren intencions. No vàrem treure res del llistat!!!

Però a la fi vàrem fer una micro vancances, jajjajajajajaa.. Diu
menge al matí vam anar a la Fira de l'Avet d'Espinelves, els nens s'ho van passar d'alló més bé amb les paradetes de figures pel pessebre. Sobretot en Marçal que s'implica molt quan fem el pessebre a casa i li fa tanta il·lusió que cada any es guarda els diners de la setmanada per a comprar alguna figureta nova. M'oplia de goig veure amb quina il·lusió buscava cosetes per al proper any, em feia sentir orgullosa de que puguessim compartir en aquestes dates una cosa tant simbòlica pel Nadal com és el pessebre.

Després de dinar vam passar-nos per la Fira Medieval de Vic. Malgrat que era de nit, la vam gaudir moltíssim. Aquest cop la Txell va ser qui més es va impressionar amb les "atraccions" medievals.

Això sí vam quedar ben baldats... Tant que només arribar al cotxe es van adormir i ni tant sols es van despertar a l'arribar a casa!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes