NADAL

Un any més ha passat i amb ell un Nadal en el que, per molt entusiasme que hem volgut posar-hi, la il·lusió dels petits no ha pogut ofegar el problemes dels grans.

De petits a casa sempre hem celebrat el Nadal, però el que se'n diu CELEBRAR !!!
A casa no ens mancava res que fora impresindible, i el Nadal no era època d'accessos. Aquelles cosetes que durant tot l'any havies desitjat, el Tió i els Reis te les portaven si havies estat bon minyó !! (si el pressupost dels pares arribava per tot)

Potser perquè cada vegada som més grans i els menuts de la casa van creixent, i ja no és el mateix quan els nebots eren encara petits i els meus fills eren tant petits que amb prou feines es tenien dempeus davant del Tió.
Potser perquè aquest any els avis són massa grans, i ja no toleren la gresca dels petits i la xerrera dels grans.
Potser perquè la situació econòmica d'aquest país és tant precària , i el recel s'ha apoderat de nosaltres.

Tots som conscients de que els nostres fills tenen tot allò que necessiten i fins i tot , de tot allò que desitgen. Però anys enrere havíem tingut la capacitat d'il·lusionar-los per aquell regal que el dia de Reis tindrien; moltes vegades no era el que havien demanat però ho compensava amb escreix. Doncs bé, aquest any no ha estat així.

La "deixadesa" dels grans s'ha anat apoderant dels menuts (menys la més petitona de tots per inconsciència del que passa al seu voltant), i el Nadal m'ha deixat un regust de tristesa i malestar per a deixar que això succeís.

Certament el sentiment que en aquests moments tinc és de buidor, i amb un sol desig pel 2010: Saber aprendre dels temps que ens ha tocat viure i saber reconduir-los amb il·lusió.
Feliç Any Nou!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes