ES FAN GRANS...

Els mesos passen sense adornar-nos...
Aquests dies enrera em mirava en Marçal... que gran que està !!!! Es queixava de mal a les espinilles i em demanava que li fés un massatge... 
Volia un moment d'atenció amb la mare... per explicar-me "cosetes", i sobretot com enyorava els companys de l'estiu...

Part de l'estiu el passen al poble dels avis, i com són moltes hores van a l'esplai. Els companys són diferents de l'escola i els monitors també. Està tant content d'anar-hi !!!! Tot és més distés que a l'escola i l'esport d'aventura són les activitats principals... li encanta !!!

Això va ser la meva font d'inspiració per a participar en el repte "LUNES DE INSPIRACIÓN 25/01", de Kit desomnis. 

He intentat seguir l'esquema de la pàgina (per a anar agafant fluidesa en distribució), en la proposta estampaven sobre del cartró un cop alterat, a mí no m'agradava gaire la idea (els meus stamps no són tant grans), per tant vaig agafar una transparència i amb l'ajuda d'una plantilla vaig dibuixar una filigrana i el títol.

També vaig introduïr un guarniment d'"autofabricació".

En un video de YouTube mostrava com fer alfabets reciclant les safates de poliespant... L'estrella està fabricada amb aquesta tècnica. Per donar-li un acabat més "rústic" li vaig donar una capa de pintura de crakle, i abans de que es sequés del tot vaig espolsar una miqueta de glitter. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes