MARATON 2º ANIVERSARIO KDS - RETO 8

Malgrat que ho publiqui amb moooolt de retard, m'agradaria anar mostrant-vos els treballs que vaig anar fent en el transcurs de la Maratóm 2º Aniversario de KDS.
Va ser una experiència increible... i alhora esgotadora. En cap molment em vaig pensar de la dificultat que em suposaria fer cada dia un projecte seguint les directrius que ens marcaven les disenyadores, no vaig valorar prou bé els meus coneixaments d'scrap.

Tot i així, estic tant satisfeta d'aquesta experiència .... m'ha servit de tant.... he aprés a deixar-me portar, ha provar nous materials y formats, però sobretot a anar trobant un estil propi. Ha anar deixant de copiar  i a introduir aquells elements que m'agraden més.

  En el RETO 8 LUNES DE INSPIRACIÓN, Taby ens proposava inspirar-nos en aquest treball realitzat per ella (un treball preciós que quedarà apuntat en el llistat dels projectes pendents). Com que cada un dels nostres treballs eren puntuats segons uns criteris de diseny, però sobretot de format i els mini albums es valoraven més, em vaig proposar realitzar-ne un. En el últim taller que vaig assistir la Mariona Cardona ens va ensenyar com fer un un mini tipus acordió (una delicia... tots els guarniments realizats amb el mateix paper), i vaig optar per a tornar-lo a fer i anar agafant agilitat, però vaig agafar com a tema principal les papallones que ens proposava Taby.
Encara que em va portar molta més feina del que m'havia proposat, el vaig poder acabar a temps. I em va servir per a que el Marçal obsequiés a una companya de cole en el dia del seu aniversari. Una feina rodona!{Scrapejant amb...}
PAPER, K&Co , Bazzil Basic, Cosmo Criket Kit Esencial KDS Març, Retalls de revistes antigues
ABC, Prima Alphablends Kit Esencial KDS
GUARNIMENTS: Flors de Prima

{Observa ...}
Els detalls i guarniments els podem realitzar a partir dels mateix paper si el triem amb molta decoració. També hi ha elements que es poden realizar amb materials reciclats (revistes, cartrons, flors de roba, botons de camises velles, ....)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes