DIVAS IN RECYCLING en agost

Aquest és el segon mes que presento una proposta en l'apartat de Plantilles de DIVAS IN RECYCLING, el repte en sí està en presentar treballs de tots els apartats... però suposo que encara no estic preparada!!!                                                                                                                  Este es el segundo mes que presento una propuesta en el apartado de Plantillas de DIVAS IN RECYCLING, el reto es presentar trabajos en todos los apartados del foro ... pero creo que ahún no estoy preparada !!!!

La plantilla em va semblar pressiosa, però la vaig deixar uns dies aparcada doncs no sabia com resoldre els semicercles dels costats, finalment em va arribar l'inspiració !!!


{Scrapejant amb...}
PAPERS: Pebbles, Basic Bazzill.
ABC: Bo Bunny
STICKERS: Bo Bunny, Togga{Observa com....}

El principal problema que he tingut ha estat resaltar alguns elements que amb l'estampat del fons no es veien prou. Per això quasi tots estan posats en 3D amb foam o bé els he cosit per a resaltar-los.

Els semicercles laterals de la plantilla els vaig solventar amb uns stickers de parantesis que alhora em serveixen per a donar més protagonisme al títol.

 Aquellos elementos que no destacaban especialmente con el fondo del papel, los he pegado con almohadillas de foam, o bien los he cosido para darles más protagonismo. 
Los semicirculos de la plantilla (que tantos quebraderos de cabezas me han traido) los solucioné con 2 sticks de parentesis que a su vez enfatizan el título.


1 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes