MOMENTS

Quan Tatanet Botiga em va fer l'encàrrec dels MA vaig pensar en moltes possibilitats, i em vaig adonar que en la xarxa hi ha moltes opcions però totes són molt de nena...
Necessitava fer un àlbum de format mig per a un nen, ni per a un bebè ni per a una nena ... havia de trobat la manera de que tants els colors com els elements inspiressin masculinitat sense oblidat que era per a un tema infantil.
Vaig començar a remenar papers i més papers... però el més pràctic va ser fer-me amb un kit de Cosmo Cricket.
La base és un arxivador de mida quartilla en vertical que he folrat, alhora que he posat una butxaca a la contraportada.
En l'interior els fulls són una part en cartulina de gramatge mig que he folrat per ambdues cares, també n'hi ha de desplegables realitzades en paper estampat, i transparències.
Incorporar butxaques és una magnífica solució per a aquelles fotografies no gaire resoltes.


Para este álbum me ayudé de un kit de Cosmo Cricket que me pareció de lo más.
La estructura es un archivador de medida cuartilla, que forré con card-shot y le incorporé un bolsillo en la contraportada.
En el interior combiné páginas de cartulina de gramage forrada con el papel decorado, páginas desplegables, trasparencias y unos cuantos bolsillos de lo más práctico.For this album helped me a Cosmo Cricket kit seemed like the most.
The structure is a file as sheet, which I lined with card-shot and sat in the back pocket.
The interior combines gramage cardstock pages covered with decorative paper,fold-out pages, transparencies, and a few more practical pockets.

Pour cet album m'a aidé Cosmo Cricket kit semblait le plus.
La structure est un fichier que la feuille, que je bordée de cartes-shot et s'assit dans la poche arrière.
L'intérieur allie pages cartonné gramage couvertes de papier décoratif, pliage des pages, des transparents, et quelques poches plus pratique.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes