PREPARANT UNA PARTY

Com passen els dies, els mesos, els anys ..... 
Al desembre farà 9 anys !!!
Però com al desembre fa massa fred per estar per fora el jardí i me les hauria d'enginyar per a que no em destrossin la casa ... farem la party abans de començar l'escola (atés que el dia 8 de setembre és el seu Sant) i així aprofitarem la piscina i el jardí.
Aquestes són les invitacions per les nenes de la classe.

Este año la peque nos cumple 9 años, pero aunque nació en diciembre, la party la haremos antes de empezar el cole coincidiendo con su santo , así aprovechamos el jardín i la piscina.
Estas son las invitaciones para la niñas de la clase; la base es un "sobre" abierto, dentro va la invitación impresa en papel de Cosmo Cricket.

Amb aquests treballs participo dels següents reptes :
-    Divas by Design Challenge # For a child
-    Simply Magnolia # Anythings Goes challenge


{ Materials ... }
Papers : October Afternoon, Karen Kaiser Crafts.

{ Trucs ... }
Tinc gran varietat de Magnolies i stamps en general gràcies a intercanvis i regals d'altres scraperes, mireu l'enllaç i veureu com ho fem 
Tengo gran variedad de Magnolias y Stamps similiares gracias a intercambios y regalos de otras scraperas , mirad el enlace de como conseguirlo

També ens podem ajudar dels recursos digitals ... imprimint els papers de digi-scrap o baixant-nos-els de web de freebies 
También nos podemos ayudar de los recursos digitales ... imprimiendo papeles de digi-scrap o freebies (ojo solo utilizadlos en pequeños trabajo y que sean "perecederos" puesto el brillo i los colores se deterioran en un par de semanas)
Tot i això només els hem d'utilitzar en petits treballs que sapiguem que tindran una "vida" molt curta ... la tinta d'impresora és cara i en poques setmanes perdrà la brillantó i els colors.5 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes