PLANTEM LLAVORS PER A TEMPS MILLORS

Dia a dia plantem esperances d'uns temps millors... d'un futur una mica més esperançadors pels nostres fills ,i amb molta lluita com si d'aigua bona de pluja fós, regem aquestes esperances per a que ben aviat sorgeixi una magnífica i sana planta que doni fruits a dojo, ben grans i ferm.


Pensant amb això he dissenyat aquests obsequis per a un sopar d'amics, les circunstàncies ens han fet distanciar-nos i fa molt que no tenim una estona per conversa ... crec que retrobar-nos ens anirà bé ... tinc l'esperança de que aquest detall també els agradarà, és una capseta oberta amb una bosseta de paper amb llavors a dins (les llavors són de l'hort de casa...tot ecològic ;)
Estos obsequios son para regalar en una cena de amigos, las circuntancias nos han distanciado y hace una eternidad que no tenemos un ratito de conversación  y complicidad ... cero que reencontrarnos nos harás bien .. tengo la esperanza de que este detalle también les gustará. Es una cajita abierta con un sobre de papel en su interior, en él hay semilla de nuestro huerto.

{Challenges...}

4 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes