Un dia Especial

En el repte 25 de la Maratón 2º Aniversario KDS, Gemma ens proposava com a inspiració una fotografia d'una habitació on tot era blanc, transmitia tranquilitat i serenó.


No sé ben bé com ni perqué però vaig acabar triant primer aquesta combinació de papers flocats en blanc sobre un estampat blau cel i amb el fons color pedra.

Més tard vaig haver de decidir quin tipus de mini album realizava (comptant que només n'havia fet en el temps que duiem en la marató, la cosa es complicava !!!), però rastejant pels tutorials de KDS vaig trobar aquest format realitzat per Asun.

Va resultar ser molt fàcil i ràpid !!!
No dubto de tornar-ne a realitzar un més endavant .

Aquest mini album és en vertical y molt rígit per tal d'exposar-ho en sobretaula. 


{Scrapejant amb...}
PAPERS: K&Company, Jenny Bowlin, Bazzill Basic
RUB-ONS: Fancy Pants
ETIQUETES: Octubre Aftermoon
EMBELLICEMENTS: Botons de Suro de  Paisley

{Observa...}
Les flors de la portada estan realitzades amb els retalls dels papers realitzat, combinats amb d'altres; amb l'ajut d'un troquelador de flor (EKS Daisy punch) tallem varies flors, apliquem distress en les vores i procedim a plegar-ho, després només ens queda enganxar-les sobreposant-les.
 La  flor de l'interior està realizada també amb retalls de paper i amb l'ajut de 2 troqueladors de cercle de diferents mides; un cop tallades arruglem apliquem una mica de glimmer mist a gust, tornem a arrugar i cosim un botó. En aquest cas hi he posat un botó de perla folrat amb tela coordinada amb els papers.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes