UNA IMATGE D'ESTIU... PER L'ESTIU


Quan els primers raigs de sol de l'estiu es fan instensos, em vesteixo les ulleres de sol. Deu ser que tinc els ulls clars,  a l'estiu es fan impressidibles les meves ulleres de sol, fosques i grosses.

Potser per a això tinc una gran imitadora, que ha manca de les seves ulleres (que les té però no trobem mai) agafa tant les meves com les del seu pare. No és la primera vegada que la veieu fent "moraries" amb unes ulleres posades... tampoc serà la última us ho ben asseguro.

Per això en veure la fotografia que ens proposava com a font d'inspiració la Linda en el Reto 3 de la Maratón 2º Aniversario de KDS, ho vaig tenir clariiiiiiiiiisssim !!!!

I de fet vaig gaudir molt fent-le, doncs feia pocs dies que habia vist una Guest Dessinger de Noel Mignon que habia fet una pàgina senzilla però encantadora, la vaig imprimir per a quan necessités una font d'inspiració.
Total que la meva proposta es un scraplipht d'un disseny de Stephanie Howell .


També és veritat que no vaig arribar a temps de presentar-ho, aquest cop la informàtica ens va fer passar una mala estona.


  
{ Scrapejant amb...}
PAPERS: Studio Calico Kit Esencial Marzo de KDS, SassafraLass, K&Company
ABC: October Afternoon

{Observa com...}
 M'agrada molt poder combinar diferents Abecedaris sobretot que contrastin. En aquest cas he utilitzat Mini Market Stickers i uns altres de vellut comprats als "Xinos".

També he substituït el paper per un retall de tela coordinada, en aquest cas és del Kit Esencial de Març de KIT DE SOMNIS.

He aplicat gotes de Color Wash Stream d'Airondack , si destapem aplicador i el sacsegem sobre el full obtindrem unes gotes més groses i separades.
Amb els retalls del paper que utlitzem podem fer embelliments i detalls, només ens calen troqueladors i una miqueta d'inspiració.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes