DIES D'ESTIU


Un MA realitzat amb un sòl full ?????

Es possible realitzar-ho a partir d'un tutorial sensacional que Yolanda ens va mostrar a PARAISO DE PAPEL.

És tant senzill de realitzar que sembla impossible... però no feu com jo que tant que m'he aficionat al 3D he aplicat molt adhesiu de foam i el resultat ha estat una miqueta boterut!!!


Es posible realizar un MA con un sola hoja, Yolanda lo mostró en un tutorial de PARAISO DE PAPEL. Es tan fácil realizarlo que parece imposible... pero no hagais como yo , puse demasiadas almohadillas de foam y su resultado ha sido demansiado abultado !!!


La primera pàgina he realitzat un marc a mà (dooling) i he marcat el  disseny que continuaré aplicant en tot el MA , ja veieu que m'han donat pels cercles i els botons...
La següent és on he posat la primera fotografia, que és doble ... la mateixa fotografia sobreposada l'una damunt de l'altre, per a que destaquessin l'he desgastat (distressing). He continuat amb els mateixos guarniments i només he incorporat unes anotacions de DIMO (imprés amb l'ordinador)
 
La primera página la he hecho con un marco realizado a mano (dooling), también he marcado el diseño que continuarà en todo el MA, circulitos y botones...
La siguiente tiene la foto superpuesta la misma, una encima de la otra, y para que destaquen más he aplicado distressing a los margenes.
 

Les anotacions de les fotos les he realitzat amb fals DIMO .... és una font descarregada de la web DAFONT.
Encara que tot el MA segueix el mateix fil ornamental, cada pàgina té un element particular.
També he aprofitat tots els retalls i restes d'embelliments per a incorporar-los al MA.Las anotaciones de las fotos estan realizadas con DIMO falso... o sea, impresas con fuente descargada de la web DAFONT.
Aunque todo el MA tiene el mismo hilo ornamental, cada página tiene un elemento particular. También he aprovechado retales y restos de stickers para incorporarlos en el MA.


{Scrapear amb...}
PAPER: Pebbles
STICKERS: K & Company
BRADS-EYETS : Doodlebug

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes