Propostes per DIVAS IN RECICLING ...

Targeta de Inspiración Targetas
El mes de setembre ha estat ben estrany... no us podria dir ben bé el perquè, tampoc un motiu exacta, però ara que ja s'ha acabat es la sensació que tinc. No vull semblar pessimista, i he reconèixer que la nostra vida poc a poquet es va arreglant i tornem a la tranquilitat suficient per a gaudir dels nens.


Suposo que tot plegat es causada pel retorn a la monotonia, malgrat que tenia unes ganes enormes... ens està costant una miqueta agafar el ritme !!!!


Ara que he estat molt treballadora .... i he fet uns quants treballs de DIVAS IN RECYCLING .




Este mes de septiembre ha sido muy raro... no podría decir el porqué, pero ahora que ha acabado el balance no es ni bueno ni malo... simplemente raro !
Ahún así, he estado bastante trabajadora ... de scrap, en casa todo anda un poco manga por hombro. Me esta costando mucho coger el ritmo !!!

Estos son los trabajos que he presentado a DIVAS IN RECYCLING. 



Tags de Tècnicas


En l'apartat de Plantilles, vaig presentar aquesta pàgina. Va estar bastants dies apartada en un racó, em vaig encallar en acabar la distribució dels paper. Ben bé em pensava que no presentaria cap treball ... fins que vam estar amb una amiga navegant pels blogs d'scraperes americanes i van veure que utilizavem molt el molinets de vent. 

Si us he de ser sincera no n'havia fet mai !!!!!!!!!!!!!!

Plantilla Mensual

En el apartado de plantillas presenté esta página. Estuvo muchos dias arrinconada, no sabia de ninguna manera como seguir una vez dispuestos los papeles. Un cop más y no presento ningun trabajo... hasta que navegando con una amiga por blogs de scraperas americans nos dimos cuenta que muchas de ellas utilizaban molinillos de viento en sus trabajos.
Sinceramente nunca había hecho molinillos en mi vida !!!!!!!!! 


3 comentaris:

Tres somnis ha dit...

Xulisim tot!, m'agrada especialment la tarjeta, es una cucada!!!
Petons

Ytzia A. Gómez ha dit...

Si he visto tus trabajos amiga y lo que no había visto es esta tarjeta inspiracional me encantó se ve muy original y tu LO no dejo de admirarla.

Saludos.

http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com/

Teresa Carini ha dit...

Hola! qué hermosos trabajos! estuve recorriendo tu blog y me quedé admirada!
Saludos!

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes