PRIMER ALTERAT

No sé molt bé d'on vaig treure l'idea, però em venia molt de gust fer alguna coseta que no fós ni un LO ni un Mini Àlbum.

Aquest projecte em va semblar ideal per a mostrar a tothom com de bé s'ho van passar el meus petits en el viatge que vam fer l'any passat a Asturies.




La base està feta de cartró d'una caixa d'embalatge, li he aplicat una capa de gesso i després l'he folrat amb restes de paper coordinat.

La resta són flors fabricades per mí, i restes de materials que tenia per casa (cintes tapapunts d'un llençol vell, pedretes de vidre que venien de guarniment en una planta que no ha sobreviscut a l'estiu, restes de chipboard del ABC...)

Potser la única cosa que no és de recicling... és la papallona que la vaig comprar al CARREFOUR en la campanya escolar.


La base està hecha de cartón de una caja de embalage, le he aplicada una capa de gesso y luego lo he forrado con restos de papel coordinado.
El resto de los embellecedores son flores hechas por mí, restos de journaling un poco alterados y materiales que tenia por casa olvidados (cinta de una sábana vieja, piedras que tenia una planta que no ha sobrevido al verano, restos de chipboard de un ABC también alterados, ...)
La única cosa que no está reciclada es la mariposa,; la adquirí en el CARREFOUR durante la campanya escolar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes