FELIÇ 40 !!!!!!!Molts dies esperant tenir 10 minuts per a revisar el blog ..... i ara em trobo amb uns quants treballs que no us he ensenyat !!!!
Imagineu-vos ... en el mes de maig un bon amic nostre va fer els 40 , i vaig fer aquest Travel Book que acompanyava el regal... un cap de setmana a Llafranc !!!


Les primeres pàgines ens van servir per a posar els comprovants de la reserva i les dedicatòries dels que li feiem el regal.


Vaig posar moltes butxaques per a posar-hi tickets, d'altres més grans on vam posar la informació turística que vam trobar de la zona. 
D'altres tenen butxaques amb tags decorats con poden escriure petites notes. D'altres tenen espai on després col·locar les fotos d'aquest cap de setmana tant especial.


En el mes de mayo fue el 40 cumpleaños de un amigo muy especial, por eso nos pusimos de acuerdo para regalarle un fin de semana a Llafranc.
Me pidieron que hiciera algo especial para acompañarlo (es un poco feo regalar algo así impreso en un trozo de papel :$), por eso pensé en hacer un Travel Book. 
Mi fuente de inspiración fué Elena de "Pega, Papel o Tijeras", con su MA del sorteo.
In the month of May was the 40th birthday of a very special friend, so we offer you aweekend from Llafranc.
I was asked to do something special, I thought it would be an ideal Travel Book.
My inspiration was Elena "Pega,Papel o Tijeras"Au mois de mai a été le 40e anniversaire d'un ami très spécial, nous vous donnons un week-end a Llafranc.
On m'a demandé de faire quelque chose de spécial, j'ai pensé qu'il serait idéal un Travel Book.
Mon inspiration était l'Elena de  "Papel, Pega o Tijeras".UNA AGRAIMENT MOLT ESPECIAL a l'Elena de "Pega, Papel o Tijeras" pel seu meravellós regal del sorteig , va ser tot un encert inspirar-me amb el seu MA i malgrat que no vaig aconseguir que fós una "imitació" gaire decent .... els va agradar a tots molt .

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes