DOLÇ MOMENTAprofitant que m'han encarregat uns àlbums de fotografies per a nadons, he fet aquest MA amb aquests papers que reservava justament per a fer un treball especial.... molt de nena
La combinació de varis tons de rosa  i la combinació de blaus i verds, fan que aquest paper sigui molt combinable i gens carregós pels que el rosa no els agrada.


L'estructura es ben senzilla, desplegable tipus acordió de cardshot texturizat de color verd aigua. 
També he adaptat la mida per a que es puguin posar fotografies de 9x12 cms.
I per acabar de completar he realitzat una petita butxaca on s'amaguen uns tags, tant per escriure-hi o bé per posar-hi petites fotografies.


Aquest cop m'he decantat per no incorporar masses guarniments i jugar molt amb l'estampat i els colors. Per això he aprofitat els retalls per a retallar flors que després he enganxat en 3D, d'altres només he accentuat l'estampat de la pàgina amb glossy accents per a donar-li volum i brillantó.


Este MA tiene una estructura desplegable en acordeón, realizada en cardshot que he ido forrando página a página con este precioso y femenino papel.
He adaptado la medida de la estructura para fotografia de 9x12 cms. Aunque también he realizado un pequeño bolsilllo con unos tags, que sirven tanto para escrivir como para poner pequeñas fotografias.
Puesto que el papel es tant bonito, no he querido sobre cargar con embellecedores. Por eso he aprovechado los retalles para recortar las flores y ponerlas en 3D, en otras páginas he aprovechado el estampado para darle más protagonismo con glossy accents.{Supplies ... }
Papers: Crate Paper (Paper Doll Collection)
Stickers: Crate Paper (Paper Doll Collection)
ABC: Doodlebug Desing  

3 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 TROSSETS d'scrapbooking All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes